Ναν: «Θα είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο και σκληρό τέταρτο τελικό»

Ναν: «Θα είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο και σκληρό τέταρτο τελικό»

Sportal newsroom 00:26 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 11.06.2024

Ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό και δήλωσε την ετοιμότητα της ομάδας του για το τέταρτο παιχνίδι στο ΣΕΦ

Ο Κέντρικ Ναν ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού AKTOR στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο OAKA στον τρίτο τελικό των «αιωνίων».

Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.

«Ήταν το παιχνίδι που θα μπορούσε να στέψει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και για αυτό μπήκαμε για να τα δώσουμε όλα και παίξαμε τόσο καλά. Έπρεπε να αντιδράσουμε και τώρα πάμε σε ένα άλλο παιχνίδι, στην έδρα του αντιπάλου μας.

Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα χωρίς να κάνουμε φάουλ, ενώ επιθετικά παίξαμε με το στιλ μας. Είχαμε μία συμπαγή εμφάνιση, τα σημεία κλειδιά ήταν η επιθετική άμυνα της ομάδας και το στιλ παιχνιδιού μας στην επίθεση. Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις μου. Παρέμεινα αισιόδοξος» δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR Κέντρικ Ναν.

Και συμπλήρωσε: «Το τέταρτο ματς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα θέλουν να το τελειώσουν στην έδρα τους και εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε για να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ.

Ο Αταμάν απάντησε στον Μπαρτζώκα: «Δε χρειάζεται να ζηλεύεις, στο μέλλον ίσως πάρεις κάποια Ευρωλίγκα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:48 - 10.06.2024

Ο Αταμάν απάντησε στον Μπαρτζώκα: «Δε χρειάζεται να ζηλεύεις, στο μέλλον ίσως πάρεις κάποια Ευρωλίγκα»

Ευθεία επίθεση του Εργκίν Αταμάν στον Γιώργο Μπαρτζώκα, απαντώντας με πολύ αιχμηρό τρόπο στις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στην flash interview.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι για αυτό, αν μπορούσαμε να παίζαμε αύριο θα το κάναμε. Θα προετοιμαστούμε, θα κάνουμε την αποθεραπεία μας και θα είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι».