Τρομερό: Φίλος του Παναθηναϊκού έκανε τατουάζ τον Ναν με τα σπασμένα δόντια - Η αντίδραση του παίκτη (pic)

Το τατουάζ

i

© Intime

Τρομερό: Φίλος του Παναθηναϊκού έκανε τατουάζ τον Ναν με τα σπασμένα δόντια - Η αντίδραση του παίκτη (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:19 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 18.06.2024

Ένας τρελαμένος φίλος του Παναθηναϊκού είχε μία πρωτόγνωρη έμπνευση και τα σπασμένα δόντια του Ναν είχαν την τιμητική τους.

Στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League, εκεί που ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε στο ΟΑΚΑ μία μυθική ανατροπή, ο Κέντρικ Ναν στάθηκε άτυχος, καθώς κατά τη διάρκεια μίας διεκδίκησης έσπασε τρία δόντια.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη δεν εμπόδισε βέβαια τον Αμερικανό σούπερ σταρ να ποζάρει χαμογελώντας στις πανηγυρικές φωτογραφίες μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι φωτογραφίες του ίδιου έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, «έκλεψαν» την παράσταση, έγιναν viral, αλλά και... τατουάζ. Πιο αναλυτικά, ένας πιστός φίλος του «τριφυλλιού» έκανε τατουάζ τη μυθική φωτογραφία του Ναν, ο οποίος πόζαρε με τρία δόντια λιγότερα. Όπως αναμενόταν, αυτή η ιδιαίτερη κίνηση από τον... τρελαμένο οπαδό του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παίκτη των πρασίνων, ο οποίος σχολίασε: «Ουάου, είναι τόσο φωτιά».

Για την ιστορία, μία ημέρα μετά και αφού ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής, ο Αμερικανός γκαρντ φρόντισε να επιδιορθώσει τη ζημιά, περνώντας την πόρτα του οδοντιατρείου. Εκεί επισκεύασε την πάνω και την κάτω γνάθο, φτιάχνοντας τα δόντια που έσπασαν στη διάρκεια του τελικού.