Το μήνυμα της συντρόφου του Ναν μετά τη μαγική εμφάνισή του στο ΣΕΦ (pic)

Ο Ναν με την αγαπημένη του

i

© Instagram

Το μήνυμα της συντρόφου του Ναν μετά τη μαγική εμφάνισή του στο ΣΕΦ (pic)

Sportal newsroom 09:05 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 13.06.2024

Ο Ναν πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό κι αποθεώθηκε από τη σύντροφό του.

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League, ωστόσο ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η ομάδα του Αταμάν επιβλήθηκε του Ολυμπιακού (85-88) στο Game 4 του ΣΕΦ, έκανε το 2-2 και ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί στη ματσάρα του ΟΑΚΑ.

Μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης (12/6), η σύντροφος του Κέντρικ Ναν αποθέωσε τον αγαπημένο της μέσα από τα social media. Πιο αναλυτικά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω, η Μπλεν έσβησε το 2-0 και πρόσθεσε το 2-2 στο story, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Nunn Show».

Ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» ηγήθηκε της προσπάθειας στο ΣΕΦ όταν η μπάλα... έκαιγε, μετρώντας συνολικά 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Γιαννακόπουλος κάλεσε τους Αγγελόπουλους και τον Πρωθυπουργό στον πέμπτο τελικό

Μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού κάλεσε στο ΟΑΚΑ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν τον τελικό.

«Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην τρίτη καλύτερη ομάδα και στην τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα απ' όλους. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω να είναι παρών ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα.

Αφήνει το πρωτάθλημα να του φύγει μέσα από τα χέρια

Αφήνει το πρωτάθλημα να του φύγει μέσα από τα χέρια

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε την πνευματική ετοιμότητα που έπρεπε στον τέταρτο τελικό, γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ και πλέον καλείται να πάρει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ στο πέμπτο ματς εάν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αλλά και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε όπως λέει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα φτιάξουμε», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.