Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο το back to back - Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης» (vid)

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο το back to back - Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης» (vid)

Sportal newsroom 23:39 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 11.10.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (94-79) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και σημείωσε ότι το back to back θα είναι δύσκολο για το τριφύλλι.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (94-79) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το τριφύλλι έκανε το δύο στα δύο στη Euroleague παίζοντας για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και το Glass Floor που δημιούργησε ωραίες εικόνες.

Ο Κέντρικ Ναν με 17 πόντους έκανε ένα σκόμη σπουδαίο ματς με τη φανέλα του τριφυλλιού. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα του Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου αμέσως μετά το ματς. Ο Ναν σημείωσε ότι ο στόχος του back to back θα είναι δύσκολος για τον Παναθηναϊκό, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του για το Glass Floor.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Ήταν μία σημαντική νίκη γιατί αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα. Το επίπεδο της Euroleague έχει ανέβει. Είναι λίγο περίεργο στην αρχή το Glass Floor αλλά όταν κατάλαβα ότι δεν γλιστρούν τα παπούτσια μου κατάλαβα ότι ήταν ασφαλές. Το νέο γήπεδο που δίνει μία τρομερή ενέργεια. Χαίρομαι περισσότερο με καλάθια των συμπαικτών μου, όπως του Λορέντζο Μπράουν. Έχουμε το ίδιο όραμα με την περασμένη σεζόν. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι το back to back είναι πολύ δύσκολο. Φέτος μπήκα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Πέρσι δεν μας περίμεναν πολλοί. Αντίθετα, φέτος μας ξέρουν και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα με τα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κέντρικ Ναν στην κάμερα του Sportal.