Ναν: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΟΑΚΑ»

Κέντρικ Ναν

i

Photo by Regina Hoffmann/Euroleague Basketball via Getty Images

Ναν: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΟΑΚΑ»

Ηλίας Λαλιώτης 00:04 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 14.08.2024

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό περιέγραψε μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου ο Κέντρικ Ναν. Ο νέος γκαρντ των «πρασίνων» τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι αγωνίστηκε, ενώ είπε ότι έχει δει πολλά βίντεο από το ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στους φίλους της νέας του ομάδας.

Ο Κέντρικ Ναν έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στη νίκη της ελληνικής ομάδας στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στην πρώτη του ευρωπαϊκή... εμπειρία, επισημαίνοντας ότι είναι χαρούμενος για αυτό.

Ο νέος παίκτης των «πρασίνων» είπε αρχικά:

«Είμαι χαρούμενος για το ξεκίνημα μου. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, ένιωσα κάπως άνετα αλλά περιμένω και τη συνέχεια. Μπαίνοντας στο ματς ήθελα να προστατεύσω την μπαλα και να παίξω άμυνα. Όσο περισσότερο έπαιζα έβρισκα ρυθμό σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με πολλούς έξυπνους παίκτες. Μου αρέσει το παιχνίδι, υπάρχει ένα θέμα με τις αποστάσεις του γηπέδου, όμως θα το κατανοήσω».

Μιλώντας για τους νέους συμπαίκτες του και τον προπονητή του είπε:

«Μαθαίνω μέρα με τη μέρα τους συμπαίκτες μου και με έχουν βοηθήσει, με βάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Ο κόουτς μου έχει πει να είμαι ο εαυτός μου, να παίζω σκληρά και περιμένει και αυτός να ενσωματωθώ καλύτερα».

Για το ΟΑΚΑ:

«Εχω δει βίντεο, είναι τρελή η ατμόσφαιρα, δεν μπορώ να περιμένω. Ήταν καταπληκτικοί οι φίλοι της ομάδας μας. Μας έδωσαν πολύ πάθος, είμαι έτοιμος για τη συνέχεια».

Μην χάσετε μετά το τέλος του αγώνα το Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής