Απάντηση του ατζέντη του Νάναλι στην Παρτίζαν: «Θα αποφασίσουν τα δικαστήρια»

Τζέιμς Νάναλι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Απάντηση του ατζέντη του Νάναλι στην Παρτίζαν: «Θα αποφασίσουν τα δικαστήρια»

Ευτυχία Οικονομίδου 20:13 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 23.08.2024

Η κόντρα του Τζέιμς Νάναλι με την Παρτίζαν συνεχίζεται με νέα ανακοίνωση να βγαίνει στην επιφάνεια από την πλευρά του Αμερικανού μέσω του ατζέντη του.

Ο Νάναλι είναι σε ανοιχτή κόντρα τα τελευταία 24ωρα με τη διοίκηση της ομάδας και αφού ο σύλλογος από το Βελιγράδι έριξε φως στην υπόθεση μέσω ανακοίνωσης.

Η Παρτίζαν ανέφερε ότι το γυαλί με τον πρώην παίκτη της ράγισε όταν ο Νάναλι είχε εμπλακεί σε καυγά με τον Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Πάντως, οι Σέρβοι δεν δείχνουν να θέλουν να συνεχίσουν την κόντρα, αναγνωρίζοντας ότι κατά τη θητεία του στην ομάδα, ο Αμερικανός πρόσφερε τα πάντα.

Μέσω του ατζέντη του, Μπιλ Νεφ, δημοσιεύτηκε ανακοίνωση από την πλευρά του Αμερικανού παίκτη στην «mozzartsport», όπου γίνεται λόγος για την αγάπη του Νάναλι προς τους φιλάθλους της Παρτίζαν, αλλά και για το γεγονός ότι η διαμάχη θα λυθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η γραπτή δήλωση του Μπιλ Νεφ:

«Θέλω να σχολιάσω τις τελευταίες εξελίξεις για λογαριασμό του Τζέιμς Νάναλι, του παίκτη που εκπροσωπώ.

Η Παρτίζαν συνεχίζει να επιτίθεται στον Τζέιμς στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα της. Του επιτίθενται γιατί οι οπαδοί γνωρίζουν ότι τα έδινε όλα για την Παρτιζάν τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ήταν ο αγαπημένος των φιλάθλων και τον ήθελαν πίσω. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει την αποβολή του Τζέιμς από την ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για το βίαιο επεισόδιο του Νάναλι με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς που οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας της Παρτίζαν με τον Αμερικανό: «Η Παρτίζαν αποφάσισε να μην ξαναπαίξει ποτέ ο Τζέιμς στους επόμενους αγώνες της σερβικής λίγκας».

Και συνεχίζει: «Έκτοτε, η Παρτίζαν έκανε μια αποφασιστική προσπάθεια να σταματήσει τις προσπάθειες του Τζέιμς να βρει άλλη ομάδα, ενώ προσπάθησε να τον φέρει σε δύσκολη θέση, για να δικαιολογήσει την απόφασή του στους οπαδούς του. Όμως οι οπαδοί γνωρίζουν καλύτερα και ίσως η καλύτερη απόδειξη όλων είναι ποιον χρησιμοποίησε περισσότερο ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους δύο πρώτους τελικούς αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα. Το να μην παίξει άλλο με τον Τζέιμς ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη απόφαση για τον προπονητή Ομπράντοβιτς, γιατί τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις ζήτησε από τον Τζέιμς να συνεχίσει με την Παρτίζαν τις επόμενες σεζόν μέχρι να αποσυρθεί. Με ό,τι έγινε, ο Τζέιμς προχώρησε και θα αφήσει τα δικαστήρια και τους διαιτητές να αποφασίσουν σε αυτό το σημείο εάν είναι δικαιολογημένες οι μετέπειτα ενέργειες της διοίκησης της Παρτίζαν, τις οποίες αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή».

Και κατέληξε σημειώνοντας: «Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για τον αγώνα του Τζέιμς και πόσο άβολο ήταν μετά τον αγώνα του συλλόγου με την μελλοντική πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας την περασμένη σεζόν και πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τις πιθανότητές του για άδεια στην Ευρωλίγκα. Δεν ξέρω πώς αποφασίζει η Euroleague αυτά τα πράγματα, αλλά ίσως η Παρτίζαν θα έπρεπε να επικεντρωθεί περισσότερο στο πώς αντιμετωπίζει τους νυν και τους πρώην παίκτες της. Τέτοιες διαφωνίες με παίκτες δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται, ειδικά όταν παίκτες όπως ο Τζέιμς έχουν δώσει τόσα πολλά στον σύλλογο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!