Παρελθόν από την Παρτίζαν ο Νάναλι

Τζέιμς Νάναλι

i

(Photo by Cyril Lestage/Euroleague Basketball via Getty Images)

Παρελθόν από την Παρτίζαν ο Νάναλι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:02 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 21.08.2024

Ο Τζέιμς Νάναλι είναι και επίσημα παρελθόν από την Παρτίζαν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει την αποδέσμευση του παίκτη και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Τζέιμς Νάναλι και η Παρτίζαν πήραν διαζύγιο.

Ο Αμερικανός αποτελεί παρελθόν από τους Ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Με το ποστάρισμά τους στα social media οι άνθρωποι της Παρτίζαν ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Νάναλι για την συνέχεια της καριέρας του, ενώ τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι των Σέρβων τις δύο σεζόν που βρέθηκε στο Βελιγράδι, την περασμένη χρονιά σκόραρε 12.3 πόντους σε περίπου 28 λεπτά που πατούσε στο παρκέ στην Ευρωλίγκα, ενώ είχε επίσης 3.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!