Ανακοινώθηκε από τη Νάπολι ο Κέβιν Πάνγκος

Κέβιν Πάνγκος - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ανακοινώθηκε από τη Νάπολι ο Κέβιν Πάνγκος

Sportal newsroom 21:04 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 19.08.2024

Επέστρεψε στην Ιταλία ο Κέβιν Πάνγκος για να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Νάπολι.

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος θα επιστρέψει και πάλι στην Ιταλία μετά από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν και διακόπηκε το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια στο υπόλοιπο της σεζόν.

Στις «νυχτερίδες» αγωνίστηκε σε 12 αγώνες στη EuroLeague, όπου μέτρησε μέτρησε 3.4 πόντους, 2.5 ασίστ και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και πλέον θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της Νάπολι.

Ο Καναδός πλέι μέικερ αναμένεται να  περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ιταλική ομάδα.

«Γεια σας φίλοι της Νάπολι, μόλις έφτασα στην πόλη και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ γι’ αυτή την ομάδα, μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Ανυπομονώ για όλο αυτό. Θέλουμε να μας στηρίξετε. Πάμε Νάπολι», δήλωσε κατά την άφιξη του στην ιταλική πόλη ο Κέβιν Πάνγκος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!