Ναχίμ Αλίν: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα για την ΑΕΚ» (vid)

Ναχίμ Αλίν: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα για την ΑΕΚ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:19 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 01.08.2024

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ, Ναχίμ Αλίν, μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που προκύπτει ο έντονος ενθουσιασμός του για την μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, την πρώτη επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του Ναχίμ Αλίν, μιας και δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τη στιγμή που ο Αμερικανός αποφοίτησε από το Κολέγιο., έστειλε και το πρώτο του «κιτρινόμαυρο» μήνυμα.

Αφού πρώτα απηύθυνε χαιρετισμό και συστήθηκε λέγοντας «τι γίνεται παιδιά; Είμαι ο Ναχίμ Αλίν από την όμορφη Τζόρτζια», ακολούθως ήθελε να πει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και σε ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να ζήσω τόσες εμπειρίες στην Αθήνα με τη νέα μου ομάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου».

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας της AEK Betsson με προνομιακές για οικογένειες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:10 - 31.07.2024

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας της AEK Betsson με προνομιακές για οικογένειες

Η ΑΕΚ Betsson Ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ως έκτο παίκτη στα παιχνίδια του κλειστού των Λιοσίων, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να τονίζει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Θύμισε πως αυτή είναι η πρώτη του εμπειρία μακριά από τις ΗΠΑ, εκεί που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο στο Πανεπιστήμιο Σεντ Τζον'ς της Νέας Υόρκης, λέγοντας πως «θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό. Ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα και τους φιλάθλους. Έχω ακούσει ότι δημιουργούν «τρελό» κλίμα στο γήπεδο. Ειμαι πολύ ενθουσιασμένος, πάμε να το... κάνουμε!»