Άγριο ξύλο και εισβολή φιλάθλων σε αγώνα στο Ναύπλιο (vid)

Άγριο ξύλο και εισβολή φιλάθλων σε αγώνα στο Ναύπλιο (vid)

Sportal newsroom 17:44 - 05.04.2024

Σε ρινγκ μετέτρεψαν το παρκέ παίκτες και φίλαθλοι σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο Ναύπλιο, με την ένταση να είναι γενικευμένη.

Το παιχνίδι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Ναυπλίου, ανάμεσα σε Ολύμπια Αργονίδας και Λέοντα 2014 μόλις είχε ολοκληρωθεί, όμως ο... αγώνας δεν είχε ξεκινήσει ακόμα. Και αυτό το έδειξαν οι παίκτες των δύο ομάδων, με τη συμβολή των φιλάθλων.

Κατά τις καθιερωμένες χειραψίες των παικτών των δύο ομάδων υπήρξαν προκλήσεις και αντεγκλήσεις και από τις δύο πλευρές, κάτι που ανέβασε την ένταση για τα καλά στο κλειστό του Ναυπλίου. Κι αυτό γιατί όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότερα άτομα μπήκαν στον... χορό.

Οι δύο συνδυασμοί που οδηγούν σε ντέρμπι «αιωνίων» στα Playoffs - Πώς ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι για μία θέση στο Final Four
EUROLEAGUE

12:03 - 05.04.2024

Οι δύο συνδυασμοί που οδηγούν σε ντέρμπι «αιωνίων» στα Playoffs - Πώς ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι για μία θέση στο Final Four

Μόνο η Ρεάλ (Νο 1) και η Μακάμπι Τελ Αβίβ (Νο 7) ξέρουν από τώρα σε ποια θέση θα τερματίσουν. Απομένει η... μισή 33η και η 34η αγωνιστική για να ξεκαθαρίσουν όλα τα πλασαρίσματα και τα ζευγάρια και υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να συναντηθούν στα Playoffs της Euroleague. Κι αν συμβεί αυτό, τότε ένας από τους δύο θα πάει στο Final Four.

Μάλιστα η ένταση μεταφέρθηκε και στις εξέδρες, εκεί όπου οι φίλαθλοι δεν δίστασαν να μπουν στο παρκέ και να επιτεθούν σε παίκτες και να... συμμετάσχουν στις σκηνές βίας που ακολούθησαν. Παρά την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων η ένταση κράτησε αρκετά λεπτά, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σώμα με σώμα και τους φιλάθλους να μην μένουν αδρανείς.

Το σίγουρο είναι πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θα γλιτώσει την... καμπάνα, καθώς η ΕΣΚΑΚ, στην οποία αγωνίζονται οι δύο ομάδες αναμένεται να επιβάλλει βαριές τιμωρίες στους παίκτες που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Tags: