Ο Άλεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς

Τζάρετ Άλεν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Άλεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς

Ευτυχία Οικονομίδου 23:17 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 31.07.2024

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επέκτειναν το συμβόλαιο του σέντερ τους, Τζάρετ Άλεν για άλλα τρία χρόνια, έναντι 91 εκατομμυρίων δολαρίων με προοπτικές να φτάσει τα 131 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Τζάρετ Άλεν συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για τα επόμενα τρία χρόνια με προοπτική να φτάσει μέχρι και τα πέντε, όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος του «ESPN», Έιντριεν Βοϊναρόφσκι.

Ο σέντερ των Καβς υπέγραψε το maximum συμβόλαιο 91 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια που θα του προσφέρει απολαβές που φτάνουν τα 131 εκατομμύρια δολάρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Άλεν θα γίνει ο τρίτος κατά σειρά παίκτης της ομάδας του Κλίβελαντ μετά τον Ντόνοβαν Μίτσελ και τον Έβαν Μόμπλεϊ που υπογράφει τη μέγιστη επέκταση αυτό το καλοκαίρι.

Ο Άντονι Έντουαρντς στο ρεπό της Team USA είδε... πινγκ πονγκ και πανηγύριζε με πάθος (vid)

Ο Άντονι Έντουαρντς στο ρεπό της Team USA είδε... πινγκ πονγκ και πανηγύριζε με πάθος (vid)

Μιας και δεν είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, μια μέρα μετά τη νίκη επί της Σερβίας, ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επέλεξε να παρακολουθήσει πινγκ πονγκ και ενθουσιάστηκε με το σπορ και τη νίκη-πρόκριση της συμπατριώτισσάς του.

Ο Άλεν συγκέντρωσε μέσο όρο 16.5 πόντων, 10.5 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ πριν τραυματιστεί στα Play Offs της Ανατολικής περιφέρειας, όταν οι Καβαλίερς αντιμετώπιζαν τους Ορλάντο Μάτζικ. Εκεί ο σέντερ των Καβς μέτρησε 17 πόντους και 13.8 ριμπάουντ με 68% ποσοστό ευστοχίας στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των Play Offs.