Ανησυχία στους Σίξερς με Μάξεϊ - Εκτός για 3-4 βδομάδες ο Τάιμπουλ στους Μπλέιζερς

Τάιριζ Μάξεϊ - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Ανησυχία στους Σίξερς με Μάξεϊ - Εκτός για 3-4 βδομάδες ο Τάιμπουλ στους Μπλέιζερς

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:47 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 19.10.2024

Αποχώρησε από το ματς των Σίξερς ο Τάιριζ Μάξεϊ, ενώ στους Μπλέιζερς ο Τάιμπουλ θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του NBA, με τους λάτρεις του μπάσκετ να περιμένουν πως και πως τα πρώτα τζάμπολ, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Οι ομάδες δίνουν τα τελευταία τους ματς στην pre season και ήδη το μυαλό τους είναι στο ξεκίνημα της regular season.

Η Φιλαδέλφεια Σίξερς, για μία ακόμη χρονιά, ξεκινάνε με υψηλές βλέψεις. Στόχος τους είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ και να προσπαθήσουν μέσω των play offs, να φτάσουν στην κατάκτηση της πρωτιάς στην Ανατολή, κάτι που έχουν πολλά χρόνια να κάνουν.

Στο νοσοκομείο ο rookie των Σίξερς, Τζάρεντ ΜακΚέιν, έπειτα από... τρομακτική πτώση στο φιλικό με τους Νετς (vid)
NBA

10:51 - 17.10.2024

Στο νοσοκομείο ο rookie των Σίξερς, Τζάρεντ ΜακΚέιν, έπειτα από... τρομακτική πτώση στο φιλικό με τους Νετς (vid)

Ο 20χρονος Τζάρεντ ΜακΚέιν των Φιλαδέλφεια Σίξερς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς μία άτσαλη πτώση του στο παρκέ κατά τη διάρκεια του preseason ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, του... έκοψε την ανάσα.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν, με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Τζόελ Εμπίντ να έμεινε εκτός από τα ματς της pre season, μιας και είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Από την άλλη ο Πολ Τζορτζ, αναμένεται να χάσει το πρώτο ματς, ενώ ανησυχία υπάρχει και για τον Τάιριζ Μάξεϊ. Ο νεαρός και ταλαντούχος γκαρντ, μετά από πέντε λεπτά στο φιλικό με τους Μάτζικ, αποχώρησε με ενοχλήσεις, μιας και χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Προφανώς στη Φιλαδέλφεια ανησυχούν, μιας και άμα μείνει εκτός και ο Μάξεϊ, θα ζορίσει η κατάσταση στην ομάδα. Από την άλλη, μία απουσία στα πρώτα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να έχουν και οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Απέφυγε τα... χειρότερα ο Πολ Τζορτζ των Σίξερς - Αμφίβολος για την πρεμιέρα του NBA κόντρα στους Μπακς του Αντετοκούνμπο
NBA

08:36 - 16.10.2024

Απέφυγε τα... χειρότερα ο Πολ Τζορτζ των Σίξερς - Αμφίβολος για την πρεμιέρα του NBA κόντρα στους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Ο Πολ Τζορτζ των Φιλαδέλφεια Σίξερς τελικά δεν έχει κάποιο κάταγμα στο πόδι, παρά μόνο μία κάκωση, που ωστόσο δεν αποκλείεται να του στοιχήσει τη συμμετοχή στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά τους Σαρπ και Γουίλιαμς, εκτός δράσης θα μείνει και ο Ματίας Τάιμπουλ. Ο 27χρονος έκανε επέμβαση στο γόνατο και αναμένεται να απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες, με την ομάδα του να έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Το Πόρτλαντ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ, με μία εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Σίξερς από την άλλη, έχουν και αυτοί μία εντός έδρας υποχρέωση, καθώς θα υποδεχθούν τους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι κανονικά έτοιμος για την πρεμιέρα.