ΝΒΑ: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το All Star Game του 2023
i

Κέι Τζέι Μάρτιν, Ρόκετς / photo by Alex Bierens de Haan / Getty Images / Ideal Images

ΝΒΑ: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το All Star Game του 2023

Sportal newsroom 21:03 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 20.08.2024

Οι Αμερικάνοι φέτος δεν στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους για να δουν τον αγώνα του All Star Game...

Το All Star Game του ΝΒΑ είναι πια παρελθόν και στα ρεκόρ που σημιεώθηκαν ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα, αυτή τη φορά αρνητικό.

Η συνάντηση των Λεμπρόν Τζέιμς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς και Τζέισον Τέιτουμ μπορεί να χάρισε θέαμα σε όποιον την παρακολούθησε, ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία του NBA Central, το κοινό φέτος δεν ήταν τόσο «ζεστό», αφού σε σχέση με πέρυσι τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν χαμηλά.

To NBA καταμέτρησε 1,75 δισεκατομμύρια προβολές των αναρτήσεών κατά τη διάρκεια του All-Star Weekend
NBA

13:21 - 22.02.2023

To NBA καταμέτρησε 1,75 δισεκατομμύρια προβολές των αναρτήσεών κατά τη διάρκεια του All-Star Weekend

Μέσα σε τρεις μέρες, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου τα βίντεο του All-Star Weekend που αναρτήθηκαν από το NBA στα social media έσπασαν κάθε υπαρκτό ρεκόρ. Οι 1,75 δισεκατομμύρια προβολές αποτελούν... αστρονομικό νούμερο.

Σε ενημέρωσή του το Sports Media Watch ανέφερε ότι για τον αγώνα των ομάδων του Γιάννη με τον Λεμπρόν στήθηκαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους 4.59 εκατ. Αμερικάνοι, ενώ το Skills Challenge έκανε αρνητικό ρεκόρ 20ετιας με μόλις 888.000 θεατές.

Το μοναδικό event που δικαίωσε τις προσδοκίες ήταν το Celebrity game. Η τηλεθέσή του ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, αφού 1.4 τηλεθεατές είδαν τον αγώνα, 110.000 περισσότεροι από την περσινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη μέρα του All-Star Weekend ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νίκησε ως... προπονητής (στο Celebrity Game) και την τελευταία του έδειξε κι άλλα χαρίσματα σε νέα επαγγέλματα. Ο Greek Freak και ως General Manager ήταν κορυφαίος. Κατ' αρχάς διάλεξε τον Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος δεν τον δικαίωσε απλά. Έσπασε το ρεκόρ πόντων σε All-Star Game. Ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς σταμάτησε στους 55 πόντους -καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Άντονι Ντέβις με τους 52 πόντους από το 2017-, οδήγησε την TEAM GIANNIS στη νίκη επί της ΤΕΑΜ LEBRON με 184-175 και φυσικά βραβεύθηκε ως MVP.