Μεγάλη νίκη των Κινγκς στο Λ.Α. επί των Λέικερς: Σαμπόνις, Φοξ και Χέρτερ διέλυσαν τους Λιμνάνθρωπους παρά το triple double του ΛεΜπρόν (vids)

Μεγάλη νίκη των Κινγκς στο Λ.Α. επί των Λέικερς: Σαμπόνις, Φοξ και Χέρτερ διέλυσαν τους Λιμνάνθρωπους παρά το triple double του ΛεΜπρόν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:15 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 14.08.2024

Ήταν η δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων της Καλιφόρνιας και η δεύτερη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Λέικερς. Συνολικά οι Βασιλιάδες έφθασαν τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες και το έκαναν με χάρη και ένταση στην έδρα των Λιμνανθρώπων. Ο Σαμπόνις κυριάρχησε απέναντι στον Άντονι Ντέιβις, είχε συμπαραστάτες (ΝτιΑρόν Φοξ, Κέβιν Χέρτερ) και παρά την σπουδαία εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς νίκησαν με 125-110. Ο Βεζένκοφ είχε 4 πόντους και 2 κλεψίματα σε 12 λεπτά.

O Nτομάντας Σαμπόνις έκανε τον Άντονι Ντέιβις να φαίνεται... ατάλαντος. Ο ΝτιΑρόν Φοξ έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι που οι Λέικερς δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και ο Κέβιν Χέρτερ έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Αυτή η τριάδα των Σακραμέντο Κινγκς εμφανίστηκε στην Crypto Arena του Λος Άντζελες με μεγάλη όρεξη από το ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησαν τεράστιες διαφορές κατά τη διάρκειά του κι όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αντεπιτέθηκαν -στην τελευταία περίοδο- ήταν πολύ αργά. 

Οι Βασιλιάδες πήραν τη νίκη με 125-110 και ήταν η τέταρτη διαδοχική τους, σε ένα παιχνίδι που ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 12 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα και είχε 4 πόντους (1/1 δίποντο, 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές) και δύο κλεψίματα. Θα είχε λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχή από τον κόουτς Μάικ Μπράουν, αλλά στο τέλος οι Λιμνάνθρωποι απείλησαν και εμφανίστηκαν και πάλι στο παρκέ οι βασικοί.  

Έτσι, ο Σαμπόνις κατέληξε να καταγράφει στη στατιστική του 29 πόντους, 16 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε ένα ακόμα καταπληκτικό παιχνίδι, ενώ από 28 πόντους έβαλε ο Φοξ και ο Χέρτερ. Ο τελευταίος μάλιστα είχε 6/11 τρίποντα και 7 ασίστ, ενώ όλοι όσοι ξεκίνησαν στην πρώτη πεντάδα έπαιξαν πάνω από 30 λεπτά και οι τρεις πρωταγωνιστές πάνω από 37 λεπτά. 

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη των Κινγκς επί των Λέικερς, από τους οποίους ξεχώρισαν μόνο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος κατέγραψε triple double (28 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ) και ο ΝτιΆντζελο Ράσελ (28 πόντοι με 4/6 τρίποντα). Ο Άντονι Ντέιβις σε 34'44'' είχε μεγάλο πρόβλημα απέναντι στον Σαμπόνις και με το ζόρι έβαλε 9 πόντους, ενώ μάζεψε και άλλα τόσα ριμπάουντ. 

Σαρωτικοί οι Μπακς στο Τορόντο χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Ο Λίλαρντ και o Μπίσλεϊ «καθάρισαν» τους Ράπτορς (vids)
NBA

07:51 - 16.11.2023

Σαρωτικοί οι Μπακς στο Τορόντο χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Ο Λίλαρντ και o Μπίσλεϊ «καθάρισαν» τους Ράπτορς (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Μπακς έχασαν στο Τορόντο. Τουναντίον! Με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να βάζει 37 πόντους και τον Μαλίκ Μπίσλεϊ άλλους 30 το Μιλγουόκι επικράτησε με 128-112 και πήρε την έβδομη νίκη του σε 11 αγώνες.

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!