Ακόμη δεν είναι έτοιμος ο Λέοναρντ και πιθανόν να χάσει την πρεμιέρα του NBA

Καουάι Λέοναρντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ακόμη δεν είναι έτοιμος ο Λέοναρντ και πιθανόν να χάσει την πρεμιέρα του NBA

Ευτυχία Οικονομίδου 08:35 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 25.09.2024

Η αποθεραπεία του Καουάι Λέοναρντ μπορεί να έχει θετική εξέλιξη, ωστόσο ενδέχεται να τον καθυστερήσει από τις υποχρεώσεις του στο NBA.

Ο Καουάι Λέοναρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο αυτή την off season και όσο πάει καλυτερεύει η κατάσταση στο γόνατό του, όμως σύμφωνα με τους Λος Άντζελες Κλίπερς τίποτα δεν είναι σίγουρο για το πότε ο «Claw» θα μπορέσει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο NBA.

H αποθεραπεία του κορυφαίου φόργουορντ, που εγχειρίστηκε τον περασμένο Μάιο στο δεξί γόνατο, βρίσκεται πάντως σε καλό στάδιο και πλέον θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι να μπορέσει να συμμετάσχει κι εκείνος κανονικά στο training camp της ομάδας του Λος Άντζελες.

Οι Κλίπερς πάντως θέλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή στην κατάσταση του All Star two way player, ώστε να μην υπάρξει υποτροπή και ο Λέοναρντ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράσει βρισκόμενος στο 100% της υγείας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κορυφαίος φόργουορντ θα συμμετείχε εξαρχής στην προσπάθεια της Team USA να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και κατάφερε, όμως η USA Basketball αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για να τον προστατέψει, κάτι που φαίνεται εκ των υστέρων ως η πιο σωστή εκτίμηση.

Ο Τσεντί Οσμάν στο Sportal: «Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος όπως του 2009 - Ήρθα για να ράψουμε το 8ο αστέρι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:39 - 24.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν στο Sportal: «Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος όπως του 2009 - Ήρθα για να ράψουμε το 8ο αστέρι»

Ο Τσεντί Οσμάν παραδέχεται στην κάμερα του Sportal πως η EuroLeague του έχει λείψει κι έρχεται από το NBA για να ράψει το 8ο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού - Τι είπε για Αταμάν, Σλούκα και Ολυμπιακό.

Τη σεζόν 2023/24, που μας πέρασε, ο Λέοναρντ συγκέντρωσε μέσο όρο 23.7 πόντων, 6.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα με 41.7% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Συμμετείχε μάλιστα σε 68 αγώνες, που ήταν τα περισσότερα παιχνίδια που είχε λάβει μέρος σε μία αγωνιστική περίοδο έπειτα από την σεζόν 2016/17, όταν με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς είχε αγωνιστεί σε 74 παιχνίδια από τα 82 της regular season.