Δυναμική είσοδο από Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ στην πρεμιέρα, εύκολη νίκη στη Φιλαδέλφεια για τους Μιλγουόκι Μπακς (vids)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / Χ @Milwaukee Bucks

Δυναμική είσοδο από Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ στην πρεμιέρα, εύκολη νίκη στη Φιλαδέλφεια για τους Μιλγουόκι Μπακς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:53 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 07:04 - 24.10.2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να κάνει τη διαφορά στην επίθεση και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεκινά τη δράση του με ένα εντυπωσιακό double double οι Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο αγώνα της σεζόν νίκησαν με 124-109 τους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Πολ Τζορτζ.

Αν και κάθε αρχή θεωρητικά έχει τις δυσκολίες και κρύβει τις παγίδες της, οι Μιλγουόκι Μπακς στην πράξη δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα στον πρώτο αγώνα τους για τη σεζόν 2024-2025.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ φρόντισαν ώστε τα Ελάφια να ξεκινήσουν δυναμικά και με το υπέρ τους 124-109 στη Φιλαδέλφεια κόντρα στους Σίξερς γράφτηκε το πρώτο... κεφάλαιο. Απομένουν άλλα 81 για την regular season.

Ένα «παράθυρο» που μοιάζει να... κλείνει για τους Μπακς και οι φήμες περί τελευταίας σεζόν του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι
NBA

15:59 - 20.10.2024

Ένα «παράθυρο» που μοιάζει να... κλείνει για τους Μπακς και οι φήμες περί τελευταίας σεζόν του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν γίνει 30 ετών, παραμένει κυρίαρχος στο NBA, μία ασταμάτητη δύναμη, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν... μπαγιατεύσει. Η ομάδα είναι «γερασμένη», ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της κανονικής περιόδου (ξημερώματα 23ης Οκτωβρίου) ήρθε η ώρα να καταγραφούν οι μύθοι και οι πραγματικότητες του Greek Freak και των Ελαφιών.

O Greek Freak κατέγραψε στη στατιστική του 25 πόντους με 8/11 σουτ, ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον που βρέθηκε στο παρκέ. Την ίδια ώρα ο Λίλαρντ έκανε τη διαφορά στην επίθεση με τους 30 πόντους του, ενώ οι 15 εξ αυτών ήρθαν στην τρίτη περίοδο. Εκεί όπου ουσιαστικά... τελείωσε και η υπόθεση κατοχύρωσης της νίκης. Πέραν από την «τριαντάρα» όμως, είχε 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Οι Σίξερς δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν, αγωνιζόμενοι χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Πολ Τζορτζ. Οι δυο τους ξεκίνησαν τη χρονιά με ενοχλήσεις και μικροπροβλήματα στα γόνατά τους και η πρώτη εβδομάδα θα πάει... στράφι. Ο Ταϊρίς Μάξεϊ έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στους Μπακς, έβαλε 25 πόντους, αλλά ούτε αυτοί, ούτε οι 21 του Κέλι Ούμπρε ήταν αρκετοί για να διεκδικηθεί κάτι περισσότερο.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ στο πρώτο ματς της επιστροφής του στο NBA, έπειτα από την ισχυρή θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διψήφιος στην επίθεση (10 πόντοι) σε 25'31'' χρόνο συμμετοχής, ενώ από την άλλη πλευρά πέραν των Αντετοκούνμπο και Λίλανρτ, το Μιλγουόκι είχε άλλους τέσσερις παίκτες με 10+ πόντους και η απουσία του Κρις Μίντλετον πέρασε απαρατήρητη -για αρχή.