Για πάντα στους Ουόριορς ο Γκριν με συμβόλαιο 100 εκατ. δολάρια

Ντρέιμοντ Γκριν

Για πάντα στους Ουόριορς ο Γκριν με συμβόλαιο 100 εκατ. δολάρια

Χρήστος Τσάλτας 01:01 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν πάει πουθενά. Ο πολύπειρος φόργουορντ έφτασε σε συμφωνία με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Στιβ Κερ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Ντρέιμοντ Γκριν πορεύτηκαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ο εκ των ηγετών της ομάδας της Bay Area ήταν free agent και εξ αρχής αναζητούσε ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα έφτανε τουλάχιστον τα 100 εκατ. δολάρια.

Ο Γκριν είχε θέσει εξ αρχής ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Bay Area, με την ανταλλαγή του Τζόρνταν Πουλ, που έστειλε τον JP στους Ουίζαρντς να... ανοίγει τον δρόμο και επί της ουσίας να «τρέχει» ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του απόφοιτου του Μίσιγκαν.

Ντρέιμοντ Γκριν © photo by Lachlan Cunningham / Getty Images / Ideal Images

Γουόριορς και Γκριν έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο, διάρκειας 4 ετών, το οποίο θα αποφέρει 100 εκατ. συνολικά και ταυτόχρονα κρατάει αναλλοίωτο τον κορμό των «πολεμιστών», που θα βασιστούν για μία ακόμα σεζόν στην τριάδα Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν, με την οποία κατέκτησαν 4 πρωταθλήματα και έπαιξαν 6 τελικούς ΝΒΑ σε 9 χρόνια.

Παράλληλα, με την εξέλιξη αυτή ο Γκριν ρίχνει... άγκυρα στο Σαν Φρανσίσκο, υπογράφοντας συμβόλαιο «ζωής με την ομάδα του Στιβ Κερ, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να μπει στη λίγκα το 2012 και να κυριαρχήσει μέσα από την εικόνα του στην άμυνα.