Κίνηση-έκπληξη: Ο Μπρους Μπράουν στους Πέισερς με 45 εκατ. δολάρια!

Μπρους Μπράουν

i

© photo by AAron Ontiveroz / Getty Images

Κίνηση-έκπληξη: Ο Μπρους Μπράουν στους Πέισερς με 45 εκατ. δολάρια!

Χρήστος Τσάλτας 01:23 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Μεγάλη κίνηση από τους Ιντιάνα Πέισερς, που απέκτησαν ένα από τα πιο «hot» ονόματα τις free agency, τον Μπρους Μπράουν, με συμβόλαιο 45 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Ντένβερ Νάγκετς έγινε ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στην φετινή free agency. Ο Μπρους Μπράουν ήταν καθοριστικός στην επιτυχία των Ντένβερ Νάγκετς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και αυτό ήταν ένα πολύ ισχυρό χαρτί για τον ίδιο, ώστε να διαπραγματευτεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους το μέλλον του.

Ο Μπράουν συναντήθηκε με αρκετές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανάμεσα στις οποίες οι Μάβερικς, οι Κλίπερς και οι Ρόκετς, όμως η ομάδα που κατάφερε να τον κάνει δικό της ήταν οι Ιντιάνα Πέισερς, με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ να κάνει κίνηση-ματ σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μπράουν έδωσε τα χέρια με τους Πέισερς, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 45 εκατ. δολάρια. Με την εξέλιξη αυτή επιστρέφει στην Ανατολική Περιφέρεια, έπειτα από το πέρασμά του από τους Νάγκετς, αυτή τη φορά για να βοηθήσει με την εμπειρία του το νεανικό γκρουπ των Πέισερς.

Παράλληλα, ο Μπράουν «εξαργύρωσε» την σεζόν τίτλου που έκανε με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 45 εκατ. (22 τον πρώτο χρόνο, 23 τον δεύτερο), ενώ ταυτόχρονα θα έχει σημαντικό ρόλο στο πλένο των Πέισερς, δίπλα σε παίκτες όπως ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο Μπενεντίκτ Ματούριν και ο Μάιλς Τέρνερ.