Στους Ράπτορς για δύο χρόνια ο Σρέντερ

Ντένις Σρέντερ

i

© Harry How / Getty Images / Ideal Images

Στους Ράπτορς για δύο χρόνια ο Σρέντερ

Χρήστος Τσάλτας 04:29 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Τον αντικαταστάτη του Φρεντ ΒανΒλίτ στο πρόσωπο του Ντένις Σρέντερ βρήκαν οι Τορόντο Ράπτορς, με τον Γερμανό πλέι μέικερ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ έφυγε, ο Ντένις Σρέντερ έρχεται στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Γερμανός πλέι μέικερ έγινε ο πρώτος στόχος της ομάδας του Καναδά, μετά την αποχώρηση του έμπειρου γκαρντ για το Χιούστον και τους Ρόκετς, με τους ιθύνοντες την ομάδα του Καναδά να μην χάνουν χρόνο.

Ο Σρέντερ ήταν ελεύθερος στην αγορά και αναζητούσε ένα νέο συμβόλαιο, δίνοντας προτεραιότητα στην παραμονή του στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς. Από τη στιγμή όμως που ο ΒανΒλίτ αποχώρησε από το Τορόντο, οι Ράπτορς έκαναν τον έμπειρο γκαρντ πρώτο στόχο τους.

Σρέντερ και Ράπτορς ξεκίνησαν γρήγορα επαφές και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνια, με τον Γερμανό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών, με απολαβές που φτάνουν στα 26 εκατ. δολάρια (13 εκατ. τον χρόνο), παίρνοντας ένα ακόμα καλό συμβόλαιο στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Την ίδια στιγμή ο ρόλος του αναμένεται να είναι σημαντικός, καθώς θα κληθεί να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση ΒανΒλίτ, γεγονός που σημαίνει πως ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς τον υπολογίζει ως έναν εκ των ηγετών της νέας προσπάθειας της ομάδας του Καναδά.