Η μικρή φαν του Ντόντσιτς, του δείχνει αγάπη και τον τρόπο για να φτιάξει χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)

Η μικρή φαν του Ντόντσιτς, του δείχνει αγάπη και τον τρόπο για να φτιάξει χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:43 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 14.08.2024

O Λούκα Ντόντσιτς έγινε μονομιάς ο αγαπημένος της και δεν έχασε το βλέμμα της από πάνω του. Οι Μάβερικς λίγο πριν τα Χριστούγεννα επισκέφθηκαν σχολεία του Ντάλας και ο Σλοβένος σούπερ σταρ βρέθηκε στο επίκεντρο όλων των παιδιών, μα περισσότερο μία μικρής θαυμάστριας, που ασχολήθηκε μόνο μαζί του.

Προσφάτως έγινε για πρώτη φορά, στα 24 του χρόνια, πατέρας. Πλέον, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τα παιδιά και ειδικά με τα κορίτσια. Εκτός από την λατρεμένη του Γαβριέλα, το όνομα της οποίας κοσμεί πλέον τα παπούτσια του εν ώρα εργασίας με τους Ντάλας Μάβερικς, ο Σλοβένος σούπερ σταρ προσέλκυσε πάνω του και το παιδί μιας άλλης φαμίλιας. 

Οι Καουμπόηδες κι ενώ οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν επισκέφθηκαν μικρούς θαυμαστές τους σε σχολεία του Ντάλας και η πανέμορφη νεαρή, ντυμένη αγιοβασίλισσα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της μακριά από τον Ντόντσιτς. Ήθελε να παίζει μόνιμα μαζί του, τον αγκάλιαζε με μανία και έδειχνε ευτυχισμένη. Στη συνέχεια του έδειχνε πως μπορεί να φτιάξει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα υλικά που είχε μπροστά της. 

Ο Ντόντσιτς έδειχνε να δυσκολεύεται στην κατασκευή του έργου τέχνης, περισσότερο απ' ότι δυσκολεύεται την τρέχουσα περίοδο από τις αντίπαλες άμυνες. Άλλωστε, σε 22 αγώνες έχει καταγράψει 32 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 8,9 ασίστ μέσο όρο. Είναι δηλαδή, δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς: 33,4), τέταρτος στις τελικές πάσες, καθώς οι Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (12,3), Τράι Γιανγκ (10,5) και Νίκολα Γιόκιτς (9,4) έχουν περισσότερες, αλλά και δεύτερος στα εύστοχα τρίποντα. Μόνο ο Στέφεν Κάρι έχει βάλει περισσότερα από αυτόν: 106 έναντι 86.

Μάλιστα, λίγο μετά την σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έκρυψε πως «φυσικά και θέλω να κατακτήσω το βραβείο του MVP» κι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το διεκδικήσει μέχρι το τέλος! 

Διέρρευσε βίντεο από τα αποδυτήρια στο Μπακς-Πέισερς - Σεκιουριτάδες και παίκτες σε Γιάννη: «Φύγε από εδώ - Μην του δώσετε την μπάλα»
NBA

12:02 - 14.12.2023

Διέρρευσε βίντεο από τα αποδυτήρια στο Μπακς-Πέισερς - Σεκιουριτάδες και παίκτες σε Γιάννη: «Φύγε από εδώ - Μην του δώσετε την μπάλα»

Το οπτικοακουστικό υλικό αποκαλύπτει ότι οι Πέισερς έλεγαν ψέματα πως δεν είχαν σκοπό να πάρουν τη μπάλα που ζητούσε για ενθύμιο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - «Θες την μπάλα; Δεν θα την πάρεις», ακούγονται να λένε οι Μπάντι Χιλντ, Μάιλς Τέρνερ και διάφοροι παίκτες της Ιντιάνα, ενώ τελικά την πλήρωσε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που άκουσε τις φωνές του Greek Freak.

Το ίδιο θα κάνει βέβαια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναζητά το τρίτο του, όπως και ο Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ο Τζόελ Εμπίντ των Σίξερς, θα ήθελε ιδανικά να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Όλοι οι διεκδικητές -για μία ακόμα χρονιά- είναι μη Αμερικανοί, ενώ ένας ακόμα παίκτης εκτός ΗΠΑ, ο Καναδός, Σάι Τζίλντζεους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, βρίσκεται στη... συζήτηση.