Τo δίλεπτο βίντεο των Κινγκς με τα κατορθώματα του Βεζένκοφ στο ματς που έκανε τα ρεκόρ του (vid)

Τo δίλεπτο βίντεο των Κινγκς με τα κατορθώματα του Βεζένκοφ στο ματς που έκανε τα ρεκόρ του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:18 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 14.08.2024

Τα τρία career high του Σάσα Βεζένκοφ, σε πόντους, ασίστ και κλεψίματα, καταγράφηκαν στη στατιστική, αλλά και στα... βλέμματα όλων. Έτσι, οι Σακραμέντο Κινγκς του αφιέρωσαν μία οπτικοακουστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τα κατορθώματά του.

Μέχρι πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης των Σακραμέντο Κινγκς με τους Σανς στο Φοίνιξ, ο Σάσα Βεζένκοφ είχε για ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ τους 13 πόντους, που είχε βάλει στην ήττα από τους Κλίπερς στα τέλη του Νοέμβρη. Τα ξημερώματα του Σαββάτου όμως, εκτός του ότι οι Βασιλιάδες αυτή τη φορά νίκησαν ο 28χρονος rookie βελτίωσε κατά έναν πόντο το ρεκόρ παραγωγής του στην επίθεση. 

Έβαλε στους Ήλιους 14 πόντους με 5/7 σουτ, εκ των οποίων τα 2/3 ήταν για τρεις πόντους. Σε ένα στοιχείο του παιχνιδιού του (τα μακρινά σουτ δηλαδή) που τον κάνουν να ξεχωρίζει στις τάξεις της ομάδας και η δουλειά που κάνει σε αυτόν τον τομέα είναι εξαιρετική

Τα κατορθώματα του τα παρουσίασε η ομάδα με ένα δίλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό των Κινγκς στην πλατφόρμα «X» (τέως twitter) με όλες τις φάσεις που πρωταγωνίστησε, αλλά και με τα υπόλοιπα στοιχεία της στατιστικής του. 

Άλλωστε, ο Βεζένκοφ δεν είχε ξανακάνει ποτέ του επί αμερικάνικου εδάφους 3 κλεψίματα, όπως έκανε απέναντι στους Σανς, αλλά δεν είχε καταγράψει επίσης ξανά πάνω από μία ασίστ. Αυτή τη φορά είχε δύο! 

Τρομακτικός τραυματισμός για τον Καϊρί Ίρβινγκ, μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτης του Ντουάιτ Πάουελ (vid)
NBA

10:01 - 09.12.2023

Τρομακτικός τραυματισμός για τον Καϊρί Ίρβινγκ, μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτης του Ντουάιτ Πάουελ (vid)

Ο Καϊρί Ίρβινγκ, σχεδόν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου στην αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Μπλέιζερς, έπεσε στο παρκέ και σαν να μην έφθανε αυτό, ο φόργουορντ/σέντερ των Καουμπόηδων -άθελά του- τον χτύπησε στο πόδι και πλέον υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του...

Συνολικά στη σεζόν, ο τέως φόργουορντ του Ολυμπιακού και MVP στην κανονική διάρκεια της EuroLeague (2022-23) έχει 5,9 πόντους με 37% στα τρίποντα, 2,3 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ και μπλοκ, 0,4 κλεψίματα σε 14'04'' χρόνο συμμετοχής ανά αγώνα. 

Ολυμπιακός - Μπάγερν 77-69: Sportal Euroleague Show - Ο Θωμάς, ο Πίτερς και η «κόμπρα»

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!