Μια κατηγορία μόνος του ο Γιόκιτς στη συνέντευξη Τύπου των Νάγκετς: Οι δηλώσεις για την εθνική και τα... κοπλιμέντα (vids)
i

© PrtScr

Μια κατηγορία μόνος του ο Γιόκιτς στη συνέντευξη Τύπου των Νάγκετς: Οι δηλώσεις για την εθνική και τα... κοπλιμέντα (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 21:54 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 26.09.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς ξέρει πως να διασκεδάζει τους ακροατές του και στη συνέντευξη Τύπου των Ντένβερ Νάγκετς χάρισε απλόχερα θέαμα, ενώ δεν δίστασε να τοποθετηθεί σχετικά με το αν τον ικανοποιεί περισσότερο μία διάκριση στο NBA ή με την εθνική ομάδα.

Ο Νίκολα Γιόκιτς, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε και πάλι... ρέστα στη συνέντευξη Τύπου των Ντένβερ Νάγκετς ενόψει της νέας σεζόν στο NBA.

O 3 φορές MVP στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μίλησε τόσο για το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τους τίτλους στο NBA, καθώς και για τον ενθουσιασμό που... δεν δείχνει στον «μαγικό» κόσμο.

Τα τριαντάφυλλα δε «μαραίνονται» ποτέ... (vid)
NBA

17:56 - 26.09.2024

Τα τριαντάφυλλα δε «μαραίνονται» ποτέ... (vid)

Ο Ντέρικ Ρόουζ κρέμασε τα παπούτσια του και αυτό που μένει είναι ένα μεγάλο «what if». Τι θα γινόταν αν δεν είχε τραυματιστεί; Τι θα γινόταν αν δεν χτυπούσε ξανά; Ο πιο αγαπητός παίκτης στο NBA αποσύρθηκε και σε όλους εμάς έχει μπει ένα... σκουπιδάκι στο μάτι.

«Πάντα είναι ενδιαφέρον. Κάθε σεζόν προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Κάθε χρόνο όλες οι ομάδες προσπαθούν να γίνουν καλύτερες. Επειδή δε χαμογελάω, δε γελάω, δε σημαίνει ότι δεν είμαι ενθουσιασμένος. Πάντα είμαι ενθουσιασμένος να δω τι παραπάνω μπορώ να κάνω. Είμαι ενθουσιασμένος, απλά δεν το δείχνω», είπε ο σταρ των Νάγκετς ξεκαθαρίζοντας τις φήμες που τον θέλουν να μην ενδιαφέρεται και τόσο για το μπάσκετ.

Σχετικά με το συναίσθημα της συλλογικής με την εθνική διάκριση ανέφερε: «Είναι το ίδιο, αλλά και εντελώς διαφορετικό να κερδίζεις κάτι σε συλλογικό επίπεδο ή με την εθνική σου ομάδα. Πρώτη φορά κέρδισα κάτι με την εθνική και στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα, άλλη αίσθηση. Το να παίζεις με τους φίλους σου με τους οποίους μεγάλωσες μαζί και παίζατε από μικροί. απ' όταν ήσουν 13,14, 15 χρονών και τώρα να παίζετε μαζί κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες είναι ίδιο και διαφορετικό ταυτόχρονα συναίσθημα».

Φυσικά στο τέλος ο Νίκολα Γιόκιτς δε γινόταν να μην αφήσει τον πραγματικό του εαυτό να... ξεδιπλωθεί με το χαρακτηριστικό του χιούμορ να ρίχνει πανηγυρικά την αυλαία σε μία καθ' ομολογία απολαυστική συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που αναφέρθηκε στο νέο του λουκ με... μουσάκι ανέφερε: «Θέλω ακόμη περισσότερα κοπλιμέντα, βέβαια μάλλον θα το ξυρίσω σύντομα».