Ιδιοκτήτρια Λέικερς για ΛεΜπρόν: «Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας, αλλά μου φαίνεται τιμή ευκαιρίας!»

Λεμπρόν Τζέιμς

Ιδιοκτήτρια Λέικερς για ΛεΜπρόν: «Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας, αλλά μου φαίνεται τιμή ευκαιρίας!»

Ευτυχία Οικονομίδου 12:55 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 27.08.2024

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας, συνεχίζει να βλέπει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ως μία καλή επένδυση για την ομάδα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Λος Άντζελες Λέικερς για τα επόμενα δύο χρόνια και με τα 48.7 εκατομμύρια που φτάνουν οι απολαβές του έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «λιμνανθρώπων».

Η αξία του «βασιλιά» του NBA είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από τα χρήματα που θα μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό και η ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας, το γνωρίζει καλά αυτό. Ο Τζέιμς είναι ένας ζωντανός θρύλος του NBA και αδιαμφισβήτητα όποιος τον έχει στην ομάδα του είναι τυχερός. Ακόμη κι αν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, φαντάζει σαν τιμή... ευκαιρίας δεδομένου και του γεγονότος πως ενώ κοντεύει να κλείσει τα 40 συνεχίζει να κυριαρχεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Τζίνι Μπας:

«Ναι, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας. Ακόμα κι έτσι όμως, εμένα μου φαίνεται σαν τιμή ευκαιρίας. Είναι απλά φανταστικός. Εφόσον υπάρχει το salary cap (σ.σ. το όριο που μπορούν να φτάσουν τα συμβόλαια), μπορούμε να τον πληρώσουμε μόνο έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Μας προσθέτει μεγάλη φήμη, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Κόμπι Μπράιαντ, οι οποίοι θα έπρεπε πιθανότατα να πληρώνονται τα διπλάσια από ότι έπαιρναν. Μπορούμε όμως να δώσουμε (σ.σ. στον ΛεΜπρον) μόνο το μάξιμουμ συμβόλαιο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!