Η τολμηρή δήλωση του Έντουαρντς: «Εάν σε 3-4 χρόνια κερδίσω το δαχτυλίδι, θα ξεκινήσω το αμερικάνικο ποδόσφαιρο».

Φωτ. IMAGO

Η τολμηρή δήλωση του Έντουαρντς: «Εάν σε 3-4 χρόνια κερδίσω το δαχτυλίδι, θα ξεκινήσω το αμερικάνικο ποδόσφαιρο».

Απόστολος Μαυράκης 23:08 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 20.10.2024

Ο σταρ της Μινεσότα, Άντονι Έντουαρντς, προέβη σε μια ενδιαφέρουσα δήλωση κατά την οποία υπόσχεται πως αν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής του NBA, τότε θα... το γυρίσει στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Ο Άντονι Έντουαρντς φημίζεται για το απαράμιλλο πάθος του για το άθλημα του μπάσκετ, αλλά και την περίσσια αυτοπεποίθηση που τον διακατέχει. Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει καταγράψει ραγδαία και σταθερή άνοδο στις επιδόσεις του, καθιστώντας τον όχι μόνο έναν ελπιδοφόρο ταλαντούχο νεαρό, αλλά έναν εκ των κορυφαίων της λίγκας.

Ο εκρηκτικότατος 23χρονος γκαρντ μετρά αντίστροφα για την 5η του σεζόν στο NBA, μετά και τον περσινό αποκλεισμό των Τίμπεργουλβς στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Ο ίδιος βέβαια προέρχεται και από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά την διάρκεια των οποίων σημείωσε μεστές εμφανίσεις, με την καλύτερή του να είναι εκείνη κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο (26 πόντοι).

ΝΒΑ action… εστί: Το δοξαστικό πρωτάθλημα ξεκινά και οι «πενταστέρινες» παίρνουν θέση στα παρκέ του μαγικού πλανήτη
NBA

08:14 - 20.10.2024

ΝΒΑ action… εστί: Το δοξαστικό πρωτάθλημα ξεκινά και οι «πενταστέρινες» παίρνουν θέση στα παρκέ του μαγικού πλανήτη

Αν κάποιος όλον τον κόσμο γύρισε, Ανατολή και Δύση, μα σαν και τέτοια λίγκα δεν έχει συναντήσει, τότε μάλλον βρέθηκε στον «μαγικό πλανήτη» του NBA. Η regular season εκκινεί τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου, γι΄ αυτό πάμε να δούμε τα… αφεντικά των δύο περιφερειών σε ομαδικό επίπεδο και τις καλύτερες πεντάδες με τα μεγαλύτερα «αστέρια», που πρόκειται να επηρεάσουν περισσότερο τις εξελίξεις.

Και αφού μιλήσαμε για την αυτοπεποίθηση που χαρακτηρίζει τον Έντουαρντς, ο ίδιος πρόσφατα προέβη σε μια -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη δήλωση. Ο ίδιος συμμετείχε σε μια συζήτηση στο κανάλι του ESPN μαζί με τον παίκτη των Μινεσότα Βίκινγκς, Τζάστιν Τζέφερσον. Η ομάδα αυτή συμμετέχει στο NFL, την κορυφαία διοργάνωση american football στον κόσμο.

Ένεκα του συνομιλητή του, ο Έντουαρντς δήλωσε το εξής: «Εάν κερδίσω το δαχτυλίδι τα επόμενα 3-4 χρόνια, τότε θα ξεκινήσω το αμερικάνικο ποδόσφαιρο».

Ο Τζέφερσον βέβαια δεν φάνηκε να συγκινείται από την τολμηρή αυτή δήλωση του νεαρού σταρ της Μινεσότα, αμφισβητώντας αμέσως τον ίδιο λέγοντας: «Όχι δεν θα το κάνεις!». Κάτι τέτοιο φαίνεται πως πράγματι δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο με την... τρέλα που κουβαλά ο Έντουαρντς τα πάντα είναι πιθανά.

Για την ώρα, ο ίδιος προετοιμάζεται για το τζάμπολ της κανονικής περιόδου του NBA, όπου οι Τίμπεργουλβς θα φιλοξενηθούν από τους Λέικερς τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/10. Ο Έντουαρντς έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 25,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ, επιδιώκοντας ωστόσο να κάνει το βήμα παραπάνω προκειμένου αυτά τα στατιστικά να... μεταφραστούν σε πρωτάθλημα.