Μπατίστ και Ιτούδης πόζαραν με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο Τορόντο! (pic)

Μπατίστ και Ιτούδης πόζαραν με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο Τορόντο! (pic)

Απόστολος Μαυράκης 20:07 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 24.10.2024

Μάικ Μπατίστ και Δημήτρης Ιτούδης προ ημερών είχαν συναντηθεί στο Τορόντο, με τους ίδιους μάλιστα να παρακολουθούν μαζί τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/10) το παιχνίδι των Ράπτορς κόντρα στους Καβαλίερς με μία... πράσινη λεπτομέρεια!

Δημήτρης Ιτούδης και Μάικ Μπατίστ έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με την ιστορικότερη περίοδο του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο πρώτος ως βοηθός προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο δεύτερος ως ένας από τους καλύτερους «ψηλούς» που έχουν περάσει ποτέ από το ΟΑΚΑ, κατάφεραν κατά την διάρκεια της συνύπαρξής τους να κατακτήσουν 3 Ευρωλίγκες, 9 πρωταθλήματα Ελλάδος και 7 κύπελλα.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός:  Σε κυκλοφορία από τη Παρασκευή (25/10) τα εισιτήρια όλων των εντός έδρας ματς της Euroleague και τα μηνιαία πακέτα
EUROLEAGUE

18:34 - 24.10.2024

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία από τη Παρασκευή (25/10) τα εισιτήρια όλων των εντός έδρας ματς της Euroleague και τα μηνιαία πακέτα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την κυκλοφορία των εισιτηρίων όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την Euroleague, ανακοινώνοντας μάλιστα 3 μηνιαία πακέτα για Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Οι δυο τους μάλιστα αντάμωσαν ξανά στο Τορόντο, πόλη για την οποία εργάζεται πλέον ο Μπατίστ, αφού ο ίδιος εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στους Ράπτορς. Μάλιστα, ο Ιτούδης βρέθηκε στην Καναδέζικη πόλη κατόπιν πρόσκλησης του προπονητή της εν λόγω ομάδας, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Μάλιστα, είχαν μοιραστεί μια φωτογραφία στα social media, με τον ίδιο τον Ιτούδη να γράφει τα καλύτερα για τον πρώην παίκτη του, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Δεν περιορίστηκαν ωστόσο μόνο σε αυτή τη συνάντηση, αφού ο Ιτούδης βρέθηκε στο γήπεδο των Ράπτορς για την πρεμιέρα τους στο NBA κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μπορεί οι Ράπτορς να ηττήθηκαν, ωστόσο ο Μπατίστ βρήκε λίγο χρόνο να φωτογραφηθεί ξανά με τον κόουτς Ιτούδη έχοντας αυτή τη φορά μια λεπτομέρεια χρώματος... πράσινης! Οι δυο τους απαθανάτισαν την στιγμή κρατώντας ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού, της ομάδας δηλαδή που τους ένωσε και έζησαν μαζί όλα τα κοινά τους βιώματα.