O Αντετοκούνμπο δεν ήθελε να γίνει αλλαγή και... δεν έγινε - Ο κόουτς Γκρίφιν τον κάλεσε στον πάγκο, αλλά μετά το μετάνιωσε (vid)
i

printscreen

O Αντετοκούνμπο δεν ήθελε να γίνει αλλαγή και... δεν έγινε - Ο κόουτς Γκρίφιν τον κάλεσε στον πάγκο, αλλά μετά το μετάνιωσε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:36 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στην πρεμιέρα κόντρα στους Σίξερς, ο προπονητής των Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, κάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πάγκο και στη θέση του έβαλε τον Πατ Κόνατον. Ο Greek Freak μίλησε μαζί του, του άλλαξε άποψη και αμέσως επέστρεψε στο παιχνίδι...

Δεν ήταν η... ώρα του να γίνει αλλαγή. Ο προπονητής του βέβαια αρχικά είχε διαφορετική άποψη, αλλά ένα πειστικό επιχείρημα τού άλλαξε τη γνώμη. Δημοκρατία έχουμε και μπορεί στη δημοκρατία (θεωρητικά) να υπάρχει διάκριση των εξουσιών, αλλά μέσα από τη συζήτηση και την επικοινωνία υπάρχουν φορές που απόψεις αλλάζουν. 

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, ο Έιντριαν Γκρίφιν έκανε νόημα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καθίσει στον πάγκο, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Ο Greek Freak πήγε δίπλα στον κόουτς, είχαν μία μικρή συνομιλία μαζί του, του εξέφρασε την γνώμη του και κυρίως του εξήγησε πως δεν θέλει να γίνει αλλαγή. 

Αμέσως, μετά επέστρεψε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, είπε ο ίδιος στον Πατ Κόνατον να ξανακάτσει στον πάγκο και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο τέλος του αγώνα οι Μπακς πήραν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και μέσα από μία σκληρή μονομαχία με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. 

Αντετοκούνμπο: «Ο Λίλαρντ είναι ηγέτης και το έδειξε!» (vid)
NBA

08:50 - 27.10.2023

Αντετοκούνμπο: «Ο Λίλαρντ είναι ηγέτης και το έδειξε!» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ κόντρα στους Σίξερς εξήγησε πως «η μπάλα θα πρέπει να πηγαίνει στον πιο ζεστό. Αυτή τη φορά ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν αυτός» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση του συμπαίκτη του, που έβαλε 39 πόντους στο πρώτο του ματς ως Ελάφι!

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς με ένα... ποιοτικό double double (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ), αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντέιμιαν Λίλαρντ. Με τους 39 πόντους του διέλυσε τους φιλοξενούμενους στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι και τα Ελάφια ξεκίνησαν ιδανικά την πορεία τους στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2023-24.