O Αντετοκούνμπο βρήκε χόμπι για τη... σύνταξη (vid)

O Αντετοκούνμπο βρήκε χόμπι για τη... σύνταξη (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:49 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 14.08.2024

Πρώτα αγόρασε ένα από τα μεγαλύτερα Golf Club των ΗΠΑ και τώρα μπήκε στο μίνι γήπεδο του γκολφ, έπιασε το μπαστούνι σημάδεψε το μπαλάκι και ευστόχησε. Οι Μπακς αναρωτιούνται: «Υπάρχει κάτι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να κάνει;»

To γκολφ μπήκε στη ζωή του πρόσφατα. Βέβαια, αρχικά εμφανίστηκε ως μία ακόμα επένδυση, καθώς αγόρασε μαζί με τα αδέλφια του και τις αδελφές και πρώην τενίστριες Ουίλιαμς (τη Σερένα και την Βίνους) το Golf Club του Λος Άντζελες, αλλά η σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το συγκεκριμένο σκορ εξελίσσεται. Και ήδη διακρίνεται το πάθος στα μάτια του όταν πιάνει το μπαστούνι και εστιάζει στο μπαλάκι. 

Το training camp των Μιλγουόκι Μπακς έχει ξεκινήσει και ο Greek Freak προσπαθεί να δημιουργήσει μία... χημική ένωση με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που μπορεί να προκαλέσει πάταγο σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Ταυτόχρονα με τις προπονήσεις του στο μπάσκετμπολ μαζί με τα υπόλοιπα Ελάφια, αρχίζει να εξασκείται σε ένα νέο σπορ γι' αυτόν, αλλά κλασσικό και παραδοσιακό για τους σταρς του ΝΒΑ, ειδικά αυτούς που σιγά σιγά αποσύρονται από την ενεργό δράση ή έχουν ήδη αποσυρθεί. 

Στη σύνταξη ο Μάικλ Τζόρνταν αφιερώθηκε σε αυτό, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ επίσης είναι φαν του είδους, ενώ προσφάτως και ενεργοί αστέρες της λίγκας έχουν παρουσιάσει δείγματα ικανοτήτων. Ειδικά ο Στέφεν Κάρι, ο οποίος έχει πάρει και διάκριση ενώ ο συμπαίκτης του στους Ουόριορς, Κλέι Τόμπσον, ασχολείται, αλλά δεν το... έχει! Ο Αντετοκούνμπο δείχνει πως έχει μεγάλη προοπτική στο παιχνίδι, αν και προς το παρόν η επαφή του είναι στο mini golf. 

Το νέο ξεκίνημα του Λίλαρντ στο Μιλγουόκι περιλαμβάνει ένα... βάρος στην καρδιά
NBA

09:23 - 05.10.2023

Το νέο ξεκίνημα του Λίλαρντ στο Μιλγουόκι περιλαμβάνει ένα... βάρος στην καρδιά

Πέντε μέρες αφότου έγινε ανταλλαγή από το Πόρτλαντ στο Μιλγουόκι, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν άφησε πίσω του μόνο τους Μπλέιζερς, άφησε και μία ολόκληρη ζωή. Ο 33χρονος σούπερ σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με την Κέι'Λα, την μητέρα των δύο του παιδιών και του μεγάλου του έρωτα που κρατάει από το Κολέγιο.

Επισκέφτηκε τη... mini εγκατάσταση που υπάρχει στους διαδρόμους του Fiserv Forum και έκανε επίδειξη ικανοτήτων. Ευστόχησε με την πρώτη και μάλιστα με άνεση, το πανηγύρισε σαν εύστοχο κρίσιμο τρίποντο και αποχώρησε. Η ομάδα του με μία ανάρτηση στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) απλώς απορεί και αναρωτιέται: «Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;».