Ο Ιτούδης θα είναι καλεσμένος του προπονητή των Ράπτορς

Δημήτρης Ιτούδης

i

© euroleague basketball

Ο Ιτούδης θα είναι καλεσμένος του προπονητή των Ράπτορς

Ευτυχία Οικονομίδου 20:38 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 02.10.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα φιλοξενηθεί στο NBA ως καλεσμένος του προπονητή των Τορόντο Ράπτορς, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Μπορεί το τζάμπολ της πρεμιέρας της EuroLeague να βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο το NBA έχει ακόμη χρόνο με την αυλαία να σηκώνεται στις 22 Οκτωβρίου. Όλες οι ομάδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, ενώ θα προηγηθεί το φιλικό παιχνίδι στο Αμπου Ντάμπι ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρεθεί στο πλευρό των Τορόντο Ράπτος από το τέλος της προετοιμασίας τους μέχρι και τις πρώτες μέρες των επίσημων υποχρεώσεών τους. Συγκεκριμένα, ο πετυχημένος Έλληνας προπονητής θα βρεθεί στον Καναδά από τις 13 έως τις 24 Οκτωβρίου ως καλεσμένος του προπονητή των «δεινοσαύρων», Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στο Sportal: «Με τον Αταμάν πρέπει να κερδίσεις τον χρόνο σου στο παρκέ, όποιος κι αν είσαι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:34 - 02.10.2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στο Sportal: «Με τον Αταμάν πρέπει να κερδίσεις τον χρόνο σου στο παρκέ, όποιος κι αν είσαι»

Η νέα σεζόν στην EuroLeague ξεκινά και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αναλύει στο Sportal τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη νοοτροπία νικητή του Εργκίν Αταμάν.

Ο κόουτς Ιτούδης έχει πολύ καλή σχέση με τον Σέρβο προπονητή και θα παρακολουθήσει μέρος του προγράμματος των Ράπτορς. Εξάλλου εδώ και χρόνια βρίσκεται σε επαφή με το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο έχοντας λάβει μέρος και σε διάφορες summer league σε προπονητικά τιμ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο ματς της κανονικής περιόδου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οι Ράπτορς θα αντιμετωπίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.