Οι Σίξερς ανανέωσαν για ένα χρόνο τη συνεργασίας τους με τον Κάιλ Λόουρι (vid)

Φωτ. IMAGO

Οι Σίξερς ανανέωσαν για ένα χρόνο τη συνεργασίας τους με τον Κάιλ Λόουρι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:12 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 12.07.2024

Στη Φιλαδέλφεια θα συνεχίζει να κατοικεί ο 38χρονος πόιντ γκαρντ, Κάιλ Λόουρι, ο οποίος παραμένει στους Σίξερς για μία ακόμα σεζόν, με σκοπό να προσφέρει εμπειρία και λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας.

Από τη στιγμή που οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έκαναν... εντύπωση με την προσθήκη του Πολ Τζορτζ και ενισχύθηκαν σε βαθμό που δείχνουν ικανοί να διεκδιεκδικήσουν το πρωτάθλημα με αξιώσεις, τώρα προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κενά και να οργανωθούν σιγά σιγά για τη νέα απαιτιτική σεζόν.

Από την ομάδα αποχώρησε ο Τομπάιας Χάρις και ο Νικολά Μπατούμ που επέστρεψαν σε πρώην ομάδες του (Ντιτρόιτ Πίστονς και Λ.Α. Κλίπερς, αντίστοιχα), ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Κάιλ Ούμπρε, αποκτήθηκε ο Κέιλεμπ Μάρτιν ως ελεύθερς από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά και οι Αντρέ Ντράμοντ και Έρικ Γκόρντον, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή να δεσμεύσουν για λογαριασμό τους τον Κάιλ Λόουρι.

Ο 38χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος έπαιζε βασικός πέρσι στους 76ers, στο πλευρό του Τάιρις Μάξεϊ και η συνεργασία μαζί του, αλλά και με τον ηγέτη του συνόλου Τζοέλ Εμπίντ ήταν αποδοτική, υπέγραψε ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο και προστίθεται σε ένα αναβαθμισμένο σύνολο, με το οποίο ονειρεύεται να φορέσει το δεύτερο δακτυλίδι του. Το πρώτο ήταν με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019, όταν ο Λόουρι ήταν ο καθοδηγητής των Καναδός και ο άμεσος συνεργάτης του Καουάι Λέοναρντ και του Πασκάλ Σιάκαμ.

Οι Ουίζαρντς ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση στον Εβάν Φουρνιέ! (vid)
NBA

08:35 - 12.07.2024

Οι Ουίζαρντς ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση στον Εβάν Φουρνιέ! (vid)

Ο Εβάν Φουρνιέ κυκλοφορεί ελεύθερος στο NBA, o Ολυμπιακός ιδανικά θα ήθελε να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που έχουν ήδη δύο νεαρούς Γάλλους στη ομάδας τους, θέλουν τον 32χρονο γκαρντ για να... βαθύνουν τον πάγκο τους.

Ο Κάιλ Λόουρι την περασμένη σεζόν (2023-24) ξεκίνησε την πορεία του με τους Μαϊάμι Χιτ και την ολοκλήρωσε στη Φιλαδέλφεια, την πόλη από την οποία κατάγεται και πάντα ήθελε να επιστρέψει σε αυτή. Με τους Σίξερς, έπαιξε 23 ματς και κατέγραψε στη στατιστική του 8 πόντους με 40,4% στο τρίποντο, αλλά και 4,6 ασίστ, αγωνιζόμενος 28'23'' ανά αγώνα.