Ο Κάρι έβαλε τέλος στα... σενάρια και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Φωτ. IMAGO

Ο Κάρι έβαλε τέλος στα... σενάρια και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Ευτυχία Οικονομίδου 19:36 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 29.08.2024

Ο Στεφ Κάρι παραμένει ο πιστός στρατηγός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο κι έτσι θα παραμείνει στην ομάδα έως και το τη σεζόν 2026/27.

Ο Στεφ Κάρι αποφάσισε να παραμείνει πιστός με την ομάδα την οποία έχει συνδεθεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ο γκαρντ που άλλαξε ολόκληρο το NBA με το στυλ παιχνιδιού του αποφάσισε να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του με του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που θα τον κρατήσει στο Σαν Φρανσίσκο μέχρι και το τέλος της σεζόν 2026/27.

Ο Αμερικανός σταρ είχε συμβόλαιο έως το 2026 και συμφώνησε για ακόμη έναν χρόνο για 62.6 εκατομμύρια δολάρια, όταν θα έχει «πατήσει» πλέον τα 39 του χρόνια.

Ο Κάρι επιλέχθηκε από τους «πολεμιστές» στη θέση νούμερο 7 στο draft του 2009 και έκτοτε με τους Ουόριορς έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα το 2015, το 2017, το 2018 και το 2022 χτίζοντας μία δυναστεία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το μετέωρο βήμα του Στεφ Κάρι: Πόσο μακριά είναι η μεταγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ΝΒΑ...
NBA

12:22 - 25.08.2024

Το μετέωρο βήμα του Στεφ Κάρι: Πόσο μακριά είναι η μεταγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ΝΒΑ...

Ο Στεφ Κάρι «βομβαρδίζει» τα καλάθια, όμως προσεχώς αναμένεται να βάλει φωτιά στο ΝΒΑ, με το μέλλον του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μόνο δεδομένο να μην θεωρείται.

Μπορεί να είχαν κυκλοφορήσει πολλές θεωρίες και σενάρια ενόψει το μέλλον του σούπερ σταρ, ωστόσο ο Κάρι έδειξε πως παραμένει πιστός στις επιλογές του και είναι και ο ίδιος ένας... πολεμιστής. Ίσως η ηλικία του, η αποχώρηση του έτερου «Splash Brother» , Κλέι Τόμπσον, η πιθανότητα διεκδίκησης τίτλου και το ενδεχόμενο συνύπαρξης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είχαν προκαλέσει σύννεφα, ωστόσο αυτά έφυγαν και εν τέλει δεν θα είμαστε τυχεροί να δούμε τους δύο σταρ να βρεθούν στην ίδια ομάδα ως συμπαίκτες.

Θα δούμε Κάρι - Αντετοκούνμπο στην ίδια ομάδα;
NBA

09:24 - 25.08.2024

Θα δούμε Κάρι - Αντετοκούνμπο στην ίδια ομάδα;

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στεφ Κάρι μεσουρανούν στα παρκέ του ΝΒΑ. Πόσο εφικτό όμως είναι το ενδεχόμενο οι δύο σούπερ σταρ να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα; Μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι θα μπορούσε να αλλάξει όλες τις ισορροπίες στη λίγκα...

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 36χρονος γκαρντ μέτρησε 26.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ κατά μέσο όρο στον μαγικό κόσμο του NBA. Παράλληλα, το φετινό καλοκαίρι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Στεφ Κάρι έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα, καθώς συνέβαλε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Team USA, το οποίο ήταν το πέμπτο διαδοχικό των Αμερικανών στο μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!