Ο Καρούσο δεν ξεχνά τη στήριξη του ΛεΜπρόν: «Η αγάπη του μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Άλεξ Καρούσο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Καρούσο δεν ξεχνά τη στήριξη του ΛεΜπρόν: «Η αγάπη του μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Sportal newsroom 10:39 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 27.08.2024

Ο Άλεξ Καρούσο δε μετράει τα λόγια του όταν πρόκειται να... πλέξει το εγκώμιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Άλεξ Καρούσο θα θυμάται για πάντα τα χρόνια τους στους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς πανηγύρισε το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του το 2020 στη λεγόμενη «φούσκα» του Ορλάντο.

Ο 30χρονος γκαρντ που μετά το πέρασμά του από τους Σικάγο Μπουλς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνύπαρξή του με τον «βασιλιά», ο οποίος με το mentality του τον βοήθησε πολύ στο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να συνεισφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του.

«Καταπέλτης» ο Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Αν έπαιζε στις αρχές των '90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)
NBA

23:33 - 26.08.2024

«Καταπέλτης» ο Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Αν έπαιζε στις αρχές των '90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)

Ο Ντένις Ρόντμαν πήρε ξεκάθαρη θέση στο debate Μάικλ Τζόρνταν vs ΛεΜπρόν Τζέιμς υποστηρίζοντας πως ο «βασιλιάς» δεν θα άντεχε τα φάουλ που γίνονταν στη δεκαετία του '90 και το πιθανότερο είναι να έφευγε από το γήπεδο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Καρούσο:

«Η αγάπη του ΛεΜπρόν Τζέιμς μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Όταν προέρχεται από κάποιον με τόσο μεγάλο... ανάστημα, σημαίνει πολλά. Μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να πιστεύω ότι αυτό που έκανα ήταν σωστό. Με βοήθησε να πιστέψω ότι αυτό στο οποίο ήμουν καλός θα μπορούσε να συνεισφέρει και να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στους αγώνες του ΝΒΑ. Το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι εκεί έξω στο τέλος του παιχνιδιού και να έχω την ευκαιρία να κερδίσω», ήταν τα λόγια του Καρούσο στο TexAgs.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!