Ο Κράουντερ προπονείται με τους Κινγκς αναζητώντας νέο συμβόλαιο

Τζέι Κράουντερ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Κράουντερ προπονείται με τους Κινγκς αναζητώντας νέο συμβόλαιο

Ευτυχία Οικονομίδου 14:56 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 11.09.2024

Ο Τζέι Κράουντερ συμμετέχει στο training camp των Σακραμέντο Κινγκς προκειμένου να βρει νέο συμβόλαιο στο NBA.

Ο Τζέι Κράουντερ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου συμβολαίου στο NBA γι' αυτό προπονείται το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους Σακραμέντο Κινγκς συμμετέχοντας στο training camp της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο 34χρονος βετεράνων φόργουορντ θα καταφέρει να κάνει δικό του το πολυπόθητο συμβόλαιο και θα αποτελέσει το νέο μέλος του ρόστερ των «βασιλιάδων».

Την περασμένη σεζόν ο Κράουντερ φόρεσε τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και συμπορευόταν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετρώντας μέσο όρο 6.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ με 34.9% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Ο 34χρονος παίκτης έχει στο βιογραφικό του 12 χρόνια εμπειρίας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του χρόνου αγωνιζόμενος για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς, των Μπόστον Σέλτικς, των Κλίβελαντ Καβαλίερς, των Γιούτα Τζαζ, των Μέμφις Γκρίζλις, των Μαϊάμι Χιτ και των Φοίνιξ Σανς.

Τώρα προσπαθεί να πείσει τους Σακραμέντο Κινγκς για ένα ακόμη συμβόλαιο. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!