Ο Μόντρεζλ Χάρελ θα μετακομίσει στην Αυστραλία για τη νέα σεζόν

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Μόντρεζλ Χάρελ θα μετακομίσει στην Αυστραλία για τη νέα σεζόν

Ευτυχία Οικονομίδου 09:46 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 11.09.2024

Η νέα σεζόν θα βρει τον Μόντρεζλ Χάρελ στην Αυστραλία, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ήρθε σε συμφωνία με τους Αντέλαϊντ 36ερς.

Ο Μόντρεζλ Χάρελ θα αφήσει τον «μαγικό» κόσμο του NBA και θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, οι Αντέλαϊντ 36ερς.

Ο 30χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στο NBA, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού και μηνίσκου τον Αύγουστο του 2023. Το φετινό καλοκαίρι, συμμετείχε σε προπονήσεις αρκετών ομάδων της αντίπερα όχθης, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει κάποιο συμβόλαιο με την Αυστραλία να αποτελεί την τελική επιλογή του.

Βέβαια κι εκεί τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα, αφού το συμβόλαιό του με τους Αντέλαϊντ 36ερς δεν είναι εγγυημένο για όλη τη σεζόν, μιας και πήγε στην ομάδα ως αντικαταστάτης του τραυματία Τζαρέλ Μάρτιν

Ο Πόποβιτς είχε ξεχωρίσει τον Οσμάν πριν βρεθεί στα... χέρια του Αταμάν
EUROLEAGUE

10:29 - 10.09.2024

Ο Πόποβιτς είχε ξεχωρίσει τον Οσμάν πριν βρεθεί στα... χέρια του Αταμάν

Ο Τσεντί Οσμάν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Aktor και θα συνεργαστεί ξανά με τον Εργκίν Αταμάν, όμως έχει έτσι κι αλλιώς εμπειρία στο να ακούει τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών. Τι είχε πει για αυτόν ο Γκρεγκ Πόποβιτς;

Την τελευταία του σεζόν (2022/23) στο NBA, ο Χάρελ αγωνίστηκε με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, μετρώντας 5.6 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής σε 57 αγώνες, ενώ το πικ της καριέρας του ήταν το 2019/20, όταν αγωνιζόμενος με τους Κλίπερς αναδείχθηκε Καλύτερος Έκτος Παίκτης με 18.6 πόντους και 7.1 ριμπάουντ σε 28 λεπτά συμμετοχής σε 63 αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: