Το νέο ξεκίνημα του Λίλαρντ στο Μιλγουόκι περιλαμβάνει ένα... βάρος στην καρδιά
i

© photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

Το νέο ξεκίνημα του Λίλαρντ στο Μιλγουόκι περιλαμβάνει ένα... βάρος στην καρδιά

Γιώργος Γαβριλάκης 09:23 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 14.08.2024

Πέντε μέρες αφότου έγινε ανταλλαγή από το Πόρτλαντ στο Μιλγουόκι, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν άφησε πίσω του μόνο τους Μπλέιζερς, άφησε και μία ολόκληρη ζωή. Ο 33χρονος σούπερ σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με την Κέι'Λα, την μητέρα των δύο του παιδιών και του μεγάλου του έρωτα που κρατάει από το Κολέγιο.

Στις 2 Οκτωβρίου, πέντε μέρες μετά την ανταλλαγή του από το Πόρτλαντ στο Μιλγουόκι, εκεί όπου ήδη έχει εγκατασταθεί, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε μία... άχαρη συνάντηση με τον δικηγόρο του, Σον Μενάνς. 

Ο λόγος αυτής της συνάντησης αυτής, ήταν η αίτηση διαζυγίου με την Κέι'Λα Λίλαρντ, την γυναίκα με την οποία έχει περάσει τη μισή του ζωή. Την γνώρισε όταν ακόμα ήταν Κολεγιόπαιδο και εκείνη το ίδιο. Φοιτούσαν στο Ουέμπερ Στέιτ της Γιούτα, εκείνος ήταν ο σταρ της ομάδας μπάσκετ και εκείνη το μεγάλος του έρωτας. 

Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, ενώ πέρασαν στέφανα μόλις πριν από δύο χρόνια, τον Σεπτέμβρη του 2021. Κι όσοι πιστεύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, πλέον αρχίζουν να αμφιβάλουν. Διότι, οι δυο τους ήταν μαζί πάνω για περισσότερα από 12 χρόνια και μόλις παντρεύτηκαν χώρισαν μέσα σε λιγότερο από μία διετία. 

Τα έγγραφα για να τελειώσει και γραφειοκρατικά ο γάμος τους κατατέκτηθαν στο δικαστήριο και ο λόγος που οι δυο τους δεν συνεχίζουν μαζί είναι οι «ασυμβίβαστες διαφορές», όπως αναφέρουν τα χαρτιά και αυτές προκάλεσαν την ανεπανόρθωτη κατάρρευση του γάμου τους. 

Το δράμα του Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια που έγινε... ερωτική κομεντί (vids)
NBA

08:47 - 04.10.2023

Το δράμα του Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια που έγινε... ερωτική κομεντί (vids)

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε να πάει στο training camp των Σίξερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να παίξει ξανά για την ομάδα της Φιλαδέλφεια. Είναι αυτά τα άτιμα τα 35 εκατομμύρια του συμβολαίου του που θα τον κάνουν να ανεχτεί τον GM Ντάριλ Μόρει που του είπε... ψέματα και τον Κέλι Ούμπρε που το 2020 του είχε κλέψει το κορίτσι και δύο χρόνια αργότερα το νυμφεύτηκε κιόλας.

Από τον Δεκέμβριο του 2022, η Κέι'Λα και ο Ντέιμιαν δεν μένουν μαζί και τώρα, ενώ προπονείται μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους Μπακς στο training camp που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, τον ελεύθερο χρόνο του κανονίζει τις λεπτομέρειες. Που είναι πολλές και κυρίως οικονομικής φύσεως και όταν αυτές καθοριστούν, χωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία και οι διατροφές, τότε ο Λίλαρντ θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στα Ελάφια και στην νέα εποχή, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο.