Ο Ουεμπανιαμά ευστοχεί από το κέντρο και χορεύει με γυαλί «καθρέφτη» και παντόφλα (vid)
i

printscreen

Ο Ουεμπανιαμά ευστοχεί από το κέντρο και χορεύει με γυαλί «καθρέφτη» και παντόφλα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:59 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 14.08.2024

Έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες με το ταλέντο του στο μπάσκετ, ενώ ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά με την εμφάνισή του ανοίγει ορίζοντες και ως... πρωτοπόρος του στυλ. Ο 19χρονος Γάλλος των Σπερς με κάθε του εμφάνιση εντυπωσιάζει, είτε αγωνίζεται, είτε κάνει βόλτες στο Σαν Αντόνιο.

Όταν θα αρχίσει η σεζόν τότε η πίεση θα αυξηθεί. Διότι, η πορεία που έχει ακολουθήσει η καριέρα του μέχρι στιγμής αγγίζει τα όρια του μύθου, παρά το γεγονός ότι είναι ένας 19χρονος αθλητής. Ο Βικτόρ Ουμπανιαμά στην πραγματικότητα δεν έχει επιλογή. Πρέπει να πετύχει και να κάνει εντύπωση από την πρώτη του μέρα στο ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς

Πάντως, από πλευράς ψυχολογίας... πετάει ήδη. Έχει επικεντρωθεί στην ατομική του βελτίωση (σωματική και αγωνιστική), αλλά δεν ξεχνά πως η ζωή είναι ωραία και το γέλιο και ο χορός κάνει καλό. Έχει προσαρμοστεί στο περιβάλλον του Τέξας, που ωστόσο δεν του είναι οικείο, αλλά σίγουρα αισθάνεται άνετα. 

Πέραν από ταλέντο πάντως, ο Γάλλος, ο οποίος ήταν το No 1 pick στο Draft του 2023, έχει και το στυλ. Όχι απαραίτητα στα πρότυπα των νεαρών (και μεγαλύτερων) Αμερικανών σούπερ σταρ, με πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ, αλλά με έναν δικό του τρόπο. Με βαμμένο μαλλί που του... κόλλησε ο συμπαίκτης του στα Σπυρούνια, Τζέρεμι Σοχάν, με παντόφλες πλαστικές, τα ρούχα της προπόνησης και με γυαλί ηλίου «καθρέφτη». 

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (ακόμα) - Του απομένουν 2.004 πόντοι! (vids)
NBA

09:44 - 21.09.2023

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (ακόμα) - Του απομένουν 2.004 πόντοι! (vids)

Υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει βάλει περισσότερους πόντους από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έχει μπει στο... στόχαστρο του 38χρονου σούπερ σταρ των Λέικερς. Είναι ο θρυλικός βραζιλιάνος Όσκαρ Σμιτ, ο οποίος στην επαγγελματική του καριέρα που διήρκησε μέχρι το 2003 έβαλε 49.737 πόντους. Δηλαδή, 2.004 περισσότερους απ' όσους έχει τώρα ο ΛεΜπρόν.

Με αυτό το προφίλ και του στυλ βρέθηκε σε ένα ανοιχτό γήπεδο, κάτω από μία γέφυρα στο κέντρο του Σαν Αντόνιο. Παιδιά έπαιζαν, άκουγαν μουσική και ο Ουεμπανιάμα με το γυαλί και το μαλλί εκτέλεσε τρίποντο από το κέντρο και όταν ευστόχησε άρχισε τον χορό σε ρυθμούς trap.