Οι 10 ομάδες που το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουν πρόταση στους Μπακς για να πάρουν τον Αντετοκούνμπο
i

© photo by Sarah Stier / Getty Images / Ideal Images

Οι 10 ομάδες που το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουν πρόταση στους Μπακς για να πάρουν τον Αντετοκούνμπο

Γιώργος Γαβριλάκης 11:47 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 14.08.2024

Οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ομάδων που αναμένεται το καλοκαίρι του 2025 να διεκδικήσουν με ανταλλαγή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ υπάρχουν άλλες εννέα ομάδες σύμφωνα με το ΕSPΝ που έχουν ήδη ξεκινήσει το πλάνο τους για να «κλέψουν» τον Greek Freak από το Μιλγουόκι.

Η συζήτηση γύρω από το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι έχει ήδη ανοίξει και η κατάσταση έχει διογκωθεί από τη στιγμή που ο ίδιος ο Greek Freak εξήγησε πως δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα αν δεν υπάρχει η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, πράγμα που σημαίνει ότι σε 10 μήνες από τώρα, είτε θα επεκτείνει τη συμφωνία του με τα Ελάφια, είτε θα γίνει ανταλλαγή, είτε θα περιμένει μέχρι το 2026 για να φύγει ως ελεύθερος. Κι επειδή η τελευταία περίπτωση θα είναι καταστροφική για το Μιλγουόκι, αν η πρόθεσή του είναι να φύγει, τότε αυτό θα γίνει το καλοκαίρι του 2025 με ανταλλαγή. Έτσι ώστε οι Μπακς να κερδίσουν κάτι από την απομάκρυνσή του.  

Αυτή την κατάσταση συζήτησαν και ανέλυσαν ο Ζακ Λόου και η Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN και μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω την ιστορία συνθέτοντας μία λίστα με 10 ομάδες που θεωρούν ότι είναι δεδομένο πως με την πρώτη ευκαιρία, θα κάνουν πρόταση στο Μιλγουόκι για να αποκτήσουν τον 28χρονο Ελληνονηγιριανό φόργουορντ. 

Στην πρώτη θέση αυτής της λίστας είναι οι Νιου Γιορκ Νικς, μία ομάδα που δεν έχει κρύψει πως με την πρώτη ευκαιρία θέλει να καλέσει στο Μεγάλο Μήλο έναν σούπερ σταρ που θα αλλάξει τον χάρτη του πρωταθλήματος. Και αυτός θέλουν να ονομάζεται Τζοέλ Εμπίντ ή Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στην ίδια λίστα επίσης, υπάρχουν οι Μπρούκλιν Νετς και οι Λ.Α. Λέικερς που μοιραία κάποια στιγμή θα οργανώσουν την μετά-ΛεΜπρόν εποχή

O Μίντλετον αποδέχεται τον ρόλο του Ρόμπιν στο Μιλγουόκι, δίπλα στον Μπάτμαν... Αντετοκούνμπο (vids)
NBA

11:27 - 14.09.2023

O Μίντλετον αποδέχεται τον ρόλο του Ρόμπιν στο Μιλγουόκι, δίπλα στον Μπάτμαν... Αντετοκούνμπο (vids)

Για τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ρόλο του στους Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε ο Κρις Μίντλετον, στο podcast του πρώην σταρ του ΝΒΑ, Τζέι Τζέι Ρέντικ. «Ας είμαστε ειλικρινής. Ο Γιάννης είναι ο Μπάτμαν της ιστορίας, αλλά το μυαλό μας είναι στη νίκη, όχι στους ρόλους», είπε.

Οι δύο δημοσιογράφοι συμφωνούν πως οι Μαϊάμι Χιτ και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα ασχοληθούν έντονα με την ιστορία αυτή, ενώ οι Ορλάντο Μάτζικ θέλουν να ξαναμπούν σε τροχιά κατάκτησης του πρώτου τους πρωταθλήματος με τον Γιάννη στην ομάδα τους. Τέλος, υπάρχουν και οι Πάλικανς, Θάντερ και Ράπτορς στη λίστα. 

Tags: