Κάρι: «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω σε μια ομάδα όλη μου την καριέρα»

Στεφ Κάρι

i

© Warriors X account

Κάρι: «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω σε μια ομάδα όλη μου την καριέρα»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:20 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 30.08.2024

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Στεφ Κάρι αποφάσισε να παραμείνει πιστός με την ομάδα την οποία έχει συνδεθεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ο γκαρντ που άλλαξε ολόκληρο το NBA με το στυλ παιχνιδιού του αποφάσισε να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του με του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που θα τον κρατήσει στο Σαν Φρανσίσκο μέχρι και το τέλος της σεζόν 2026/27.

Ο Αμερικανός σταρ είχε συμβόλαιο έως το 2026 και συμφώνησε για ακόμη έναν χρόνο για 62.6 εκατομμύρια δολάρια, όταν θα έχει «πατήσει» πλέον τα 39 του χρόνια. Ο Κάρι επιλέχθηκε από τους «πολεμιστές» στη θέση νούμερο 7 στο draft του 2009 και έκτοτε με τους Ουόριορς έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα το 2015, το 2017, το 2018 και το 2022 χτίζοντας μία δυναστεία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Κάρι έβαλε τέλος στα... σενάρια και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
NBA

19:36 - 29.08.2024

Ο Κάρι έβαλε τέλος στα... σενάρια και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Ο Στεφ Κάρι παραμένει ο πιστός στρατηγός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο κι έτσι θα παραμείνει στην ομάδα έως και το τη σεζόν 2026/27.

Μπορεί να είχαν κυκλοφορήσει πολλές θεωρίες και σενάρια ενόψει το μέλλον του σούπερ σταρ, ωστόσο ο Κάρι έδειξε πως παραμένει πιστός στις επιλογές του και είναι και ο ίδιος ένας... πολεμιστής. Ίσως η ηλικία του, η αποχώρηση του έτερου «Splash Brother» , Κλέι Τόμπσον, η πιθανότητα διεκδίκησης τίτλου και το ενδεχόμενο συνύπαρξης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είχαν προκαλέσει σύννεφα, ωστόσο αυτά έφυγαν και εν τέλει δεν θα είμαστε τυχεροί να δούμε τους δύο σταρ να βρεθούν στην ίδια ομάδα ως συμπαίκτες.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 36χρονος γκαρντ μέτρησε 26.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ κατά μέσο όρο στον μαγικό κόσμο του NBA. Παράλληλα, το φετινό καλοκαίρι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Στεφ Κάρι έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα, καθώς συνέβαλε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Team USA, το οποίο ήταν το πέμπτο διαδοχικό των Αμερικανών στο μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη.

Μετά από αυτή την απόφαση να κλείσει ουσιαστικά την καριέρα του στους Ουόριορς, ο Κάρι μίλησε στο «the Athletic» και εξήγησε τους λόγους πίσω από την επιλογή του.

«Δεν είναι διαφορετικό από τη δική μου οπτική γωνία. Εκτιμάς για τη θέση, την ευκαιρία και την υποστήριξη που είχες από τους ανθρώπους οι οποίοι σε συντρόφευσαν σε όλο το ταξίδι σου. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω σε μια ομάδα όλη μου την καριέρα» είπε ο Στεφ Κάρι και κατέληξε.

«Εξάλλου στόχος ήταν και είναι οι νίκες. Να κερδίζουμε. Και αυτό θα κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στον εαυτό μας αυτήν την ευκαιρία. Οι προσδοκίες δεν έχουν αλλάξει».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!