Τέιτουμ: «Προφανώς, ήθελα να συνεισφέρω περισσότερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Τέιτουμ: «Προφανώς, ήθελα να συνεισφέρω περισσότερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση»

Ευτυχία Οικονομίδου 21:07 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 29.08.2024

Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν πτοείται από το γεγονός ότι είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ και τοποθετήθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα με τους Μπόστον Σέλτικς και κλείνοντας με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Team USA.

O 26χρονος φόργουορντ δεν ήταν συνηθισμένος στην πραγματικότητα του να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Βοστώνης, όπου είναι ο πρωταγωνιστής. Παράλληλα, τοποθετήθηκε στο γεγονός ότι το όνομά του βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ, μιας και αυτό είναι κάτι που το έχει συνηθίσει.

Ο Μπράουν μίλησε για τον Τέιτουμ: «Θα προτιμούσε να μείνει σπίτι του, παρά να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Μπράουν μίλησε για τον Τέιτουμ: «Θα προτιμούσε να μείνει σπίτι του, παρά να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε αρκετά με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και ο Τζέιλεν Μπράουν έβαλε... πλάτη στον συμπαίκτη του.

Οι δηλώσεις του Τζέισον Τέιτουμ:

«Είναι ένα από αυτά τα πράγματα τα οποία δημιουργούν ένα debate. Μια περίοδο το ερώτημα ήταν 'είναι σούπερ σταρ ή όχι;'. Μετά το μεγάλο ερώτημα ήταν 'είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα;'. Μετά ήταν το 'πώς είναι δυνατόν να μην παίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες;'. Και εγώ έλεγα, μόλις κέρδισα ένα πρωτάθλημα, είναι καλοκαίρι, θα ήταν ωραίο για λίγο να μπαίνω στο ESPN και να μην μιλάνε για μένα. Όμως είναι μάλλον μέρος της δουλειάς και πιθανόν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στην καριέρα μου.

Είναι βαρύ. Στην εποχή των social media βλέπεις τα πάντα. Βλέπεις όλα τα tweets και τους ανθρώπους στα podcast και τους ανθρώπους στην τηλεόραση να λένε τη γνώμη τους για το αν θεώρησαν ότι ήταν μια καλή απόφαση ή ήταν μια εξωφρενική απόφαση ή οτιδήποτε άλλο. Προφανώς, ήθελα να συνεισφέρω περισσότερο και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ σε ηλικία 3 ετών στο YMCA, και δεν μου έχει συμβεί ποτέ να μην αγωνίζομαι, οπότε ήταν διαφορετικό και μια πρόκληση.

Δεν γκρίνιαζα, δεν έκανα μούτρα, δεν ήμουν θυμωμένος με τον κόσμο. Παρέμεινα έτοιμος, έκανα ό,τι μου ζητήθηκε και τελικά κέρδισα το χρυσό, σωστά;

Ξέρω ότι δεν έβαλα ούτε ένα jump shot όσο ήμουν με την Εθνική ΗΠΑ. Δεν ξέρω, είναι ο νόμος των μέσων όρων (σσ. εξισσοροπούνται μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ευστοχίας ή αστοχίας). Ο ρυθμός είναι περίεργος όταν αγωνίζεσαι με τις ΗΠΑ, γιατί δεν ξέρεις πότε θα έρθει η μπάλα στα χέρια σου. Όμως αυτό το ξέρεις και συμβιβάζεσαι με αυτό. Το ξέρω γιατί το έχω ξανακάνει (σσ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο). Έχω δύο χρυσά μετάλλια, έχω ένα πρωτάθλημα. Δεν μπορούν τα πάντα να πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις, σωστά;

Πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Πάντα πιστεύω ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Το ποιος είναι αυτός δεν το ξέρω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τον μάθω».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!