Χάρντεν: «Είμαι ένας από τους παίκτες όπου το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω του»

Τζέιμς Χάρντεν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Χάρντεν: «Είμαι ένας από τους παίκτες όπου το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω του»

Ευτυχία Οικονομίδου 16:55 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 05.10.2024

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν σίγουρα μετά την προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι έτοιμος για τη 16η σεζόν του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού φορώντας ξανά τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο «Μούσιας» του NBA, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο κορυφαίο πρωτάθλημα κι ένας από εκείνους που το έχουν επηρεάσει.

Ο 35χρονος γκαρντ φρόντισε να το υπενθυμίσει αυτό σε πρόσφατες δηλώσεις του μετά την καθιερωμένη προπόνηση των Κλίπερς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς καταφέρνει να προσαρμόζεται στο παιχνίδι και να εξελίσσεται συνεχώς.

Ο Παναθηναϊκός φέρνει ψηφιακή επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ - Νέο app για αγορά εισιτηρίων και πολλά δώρα
EUROLEAGUE

15:36 - 05.10.2024

Ο Παναθηναϊκός φέρνει ψηφιακή επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ - Νέο app για αγορά εισιτηρίων και πολλά δώρα

Νέο application επιπέδου NBA, που παρόμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ευρώπη, δημιουργεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μέσω του οποίου κάθε φίλαθλος θα αγοράζει εισιτήρια, προϊόντα και θα επιβραβεύεται με πλούσια δώρα.

«Είμαι ένας από τους παίκτες όπου το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω του. Απλά είμαι εδώ και δουλεύω», ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση, ο οποίος θύμισε σε πολλά την περσινή Media Day, όταν πάλι σε παρόμοιο στυλ είχε τονίσει: «Δεν είμαι παίκτης του συστήματος, είμαι το ίδιο το σύστημα».

Όταν πρόκειται για Media Day, λοιπόν, ο Τζέιμς Χάρντεν ξέρει να κάνει δηλώσεις και είναι σίγουρος πως θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Υπενθυμίζουμε πως οι Κλίπερς θα κάνουν πρεμιέρα στη σεζόν στην έδρα τους στο Λος Άντζελες στις 23 Οκτωβρίου, όταν θα φιλοξενήσουν τους Σανς.