«Που είναι ο Τζίμι;»: Οι φίλαθλοι της Μινεσότα προσπάθησαν να εκνευρίσουν τον Μπάτλερ και εκείνος τους έστελνε... φιλάκια! (vid)

«Που είναι ο Τζίμι;»: Οι φίλαθλοι της Μινεσότα προσπάθησαν να εκνευρίσουν τον Μπάτλερ και εκείνος τους έστελνε... φιλάκια! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:01 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Η επιστροφή του Τζίμι Μπάτλερ στην πόλη που δεν τον συμπάθησε ποτέ, τη Μινεσότα, δημιούργησε μία κατάσταση εχθρικής αγάπης. Οι φίλαθλοι των Τίμπεργουλβς τον «τρόλαραν» και αυτός απάντησε με πονηρά χαμόγελο και με... αποστολή φιλιών ως απάντηση!

Από τη Μινεσότα ο Τζίμι Μπάτλερ έφυγε το 2018 και αφού πρώτα παραλίγο να... πλακωθεί με τους μισούς παίκτες της ομάδας και τον κόουτς Τομ Τιμποντό, ο οποίος εκείνη την περίοδο δούλευε στους Τίμπεργουλβς και πλέον είναι προπονητής των Νικς. Αρχικά, πήγε στη Φιλαδέλφεια, αλλά από το καλοκαίρι του 2019 κατοικεί στο Μαϊάμι. 

Τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) εμφανίστηκε στη Μινεσότα και ήταν το κεντρικό πρόσωπο, ειδικά για τους φίλους των Λύκων, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε. Ήταν εκτός αποστολής, αλλά η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη. Αφού πρώτα άκουσε κάποια γιουχαΐσματα με το που εμφανίστηκε το κοινό ασχολήθηκε κυρίως μαζί του όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με 23 πόντους διαφορά (106-83) απέναντι στους περσινούς φιναλίστ των τελικών, δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. 

«Που είναι ο Τζίμι;» φώναζαν από τις κερκίδες πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον εκνευρίσουν. Δεν τα κατάφεραν! Ο Μπάτλερ αρχικά χαμογέλασε και αμέσως μετά σηκώθηκε όρθιος και... έστελνε ως απάντηση φιλιά σε όλους. 

To trendy τσεμπέρι του Σκότι Μπαρνς και το «καρφί» στον τέως προπονητή του (vids)
NBA

09:34 - 29.10.2023

To trendy τσεμπέρι του Σκότι Μπαρνς και το «καρφί» στον τέως προπονητή του (vids)

Οι Ράπτορς ηττήθηκαν στο Τορόντο από τους Σίξερς του τέως προπονητή τους, Νικ Νερς και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο φόργουορντ των Καναδών, Σκότι Μπαρνς ρωτήθηκε για την επιστροφή του κόουτς στην πόλη -εκεί όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022- αλλά δήλωσε σχεδόν αδιάφορος. Με αυτό που φορούσε στο κεφάλι όμως, κανείς δεν μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά!

Τελικά, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ στο 106-90 και με τους Τίμπεργουλβς να βλέπουν τον αναπληρωματικό τους σέντερ Ναζ Ρέιντ να βάζει 25 πόντους. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει δημιουργήσει στη Μινεσότα τη σκέψη να ανταλλάξουν τον Καρλ Άντονι-Τάουνς με σκοπό να τον κάνουν πρωταγωνιστή. 

Tags: