Οι Ουόριορς διέσυραν τους «αναπληρωματικούς» των Λέικερς στην καλύτερη εμφάνιση του Μπρόνι έως τώρα

Λούνει και Μέλτον

i

© X

Οι Ουόριορς διέσυραν τους «αναπληρωματικούς» των Λέικερς στην καλύτερη εμφάνιση του Μπρόνι έως τώρα

Μιχάλης Καλογήρου 09:26 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 19.10.2024

Εντυπωσιακοι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πέρασεαν πάνω από τους Λέικερς με 132-74 και ολοκλήρωσαν αήττητοι την preseason

Στο τελευταίο του παιχνίδι στην preseason, οι Ουόριορς δεν λυπήθηκαν καθόλου τους «ρολίστες» των Λέικερς και επικράτησαν με το επιβλητικό 132-74, κάνοντας το 6-0 στην preseason. Δεύτερος σκόρερ του παιχνιδιού, ο Μπρόνι Τζέιμς με 17 που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση έως τώρα.

Στο τελευταίο τους «φιλικό» παιχνίδι πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου, Ουόριορς και Λέικερς τέθηκαν αντιμέτωποι, με τους πάγκους των 2 ομάδων να μοιάζουν πιο λαμπεροί από το παρκέ. Οι «Λιμνάνθρωποι» χρησιμοποίησαν μόλις 8 παίκτες, με τους Λεμπρόν, Ντέιβις και Ράσελ -μεταξύ άλλων- να μένουν εκτός. Για το Γκόλντεν στέιτ δεν αγωνίστηκε ο Στεφ Κάρι, καθώς τραυματίστηκε στον δείκτη του δεξιού του χεριού, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σοβαρό.

Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 17 πόντους σε μόλις 19 λεπτά, με τον Μπράντιν Ποντζιέμσκι να προσθέτει 16. Για τους Λέικερς, Μπρόνι και Ολιβάρι σκόραραν πάνω από τους μισούς πόντους, με τον πρώτο να βάζει 17 και τον δεύτερο 22. Αυτή ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του πολυσυζητημένου Μπρόνι έως τώρα στην preseason. Ο «rookie» των Λέικερς, εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο συμμετοχής που του δόθηκε και πλέον ετοιμάζεται και εκείνος για το επίσημο ντεμπούτο του.

Η πρεμιέρα του NBA θα βρει τους Λέικερς στην Crypto.com Arena απέναντι στους Τίμπεργουλβς (23/10 5:00μ.μ). Για την παρέα του Στεφ Κάρι, η πρεμιέρα επιφυλάσσει ταξίδι στο Όρεγκον για το παιχνίδι στο Moda Center απέναντι στους Τρέιλ Μπλέιζερς (24/10 5:00μ.μ).