Οι Ουόριορς τιμούν τον Τζέρι Ουέστ: Στο παρκέ του Chase Center τα αρχικά «JW»

Τζέρι Ουέστ

i

© IMAGO

Οι Ουόριορς τιμούν τον Τζέρι Ουέστ: Στο παρκέ του Chase Center τα αρχικά «JW»

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τιμούν τη μνήμη του Τζέρι Ουέστ, αφού τοποθέτησαν στο παρκέ τους ένα λογότυπο με τα αρχικά του

Ο Τζέρι «The Logo» Ουέστ, είναι ένας άνθρωπος που έχρησε καθολικής αποδοχής από το NBA για όσα πέτυχε. Μπορεί οι περισσότεροι να τον έχουν συνδυάσει με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς (ή και του logo του NBA προφανώς), όμως οι Ουόριορς είναι αυτοί που τιμούν τον Ουέστ, για την 6ετή παρουσία του στην ομάδα της Καλιφόρνια, ως εκτελεστικός διευθυντής.

Ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να στηρίζει τον στοιχηματισμό στο ΝΒΑ - Φήμες για νέο κανόνα «Τζόντεϊ Πόρτερ»
NBA

11:22 - 19.10.2024

Ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να στηρίζει τον στοιχηματισμό στο ΝΒΑ - Φήμες για νέο κανόνα «Τζόντεϊ Πόρτερ»

Λίγους μήνες μετά τον «σάλο» που προκλήθηκε με τον παίκτη των Ράπτορς, Τζόντεϊ Πόρτερ, ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να στηρίζει τον στοιχηματισμό στα σπορ, που ο ίδιος βοήθησε να νομιμοποιηθεί πριν από 6 χρόνια. Παράλληλα, νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συζητήσεις εφαρμογής ενός νέου κανόνα στον χώρο του στοιχήματος στο NBA

Με τον Ουέστ στην ομάδα από το 2011 έως το 2017 οι «Πολεμιστές» επέλεξαν στο ντραφτ τους Κλέι Τόμπσον (2011) και Ντρέιμοντ Γκριν (2012), δύο παίκτες που -πλάι στον Στεφ Κάρι- διαμόρφωσαν την σύγχρονη ιστορία της ομάδας, αλλά και ολόκληρης της λίγκας.

Όπως ανακοίνωσαν οι Ουόριορς, για όλη την νέα σεζόν το παρκέ του Chase Center θα κοσμείται με τα αρχικά του «Mr.Clutch». Το νέο λογότυπο έκανε «πρεμιέρα» τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10), στο τελευταίο παιχνίδι της preseason για τους Ουόριορς, στην επιβλητική νίκη τους επί των Λέικερς με 132-74.

Ο Ουέστ εκτός από τους Ουόριορς, έχει αποτελέσει μέρος των «front office» και των Λέικερς, Γκρίζλις και Κλίπερς