Οι Πέλικανς υπέγραψαν τον Ματ Ράιαν τέσσερις μέρες αφού τον άφησαν ελεύθερο

Ματ Ράιαν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Οι Πέλικανς υπέγραψαν τον Ματ Ράιαν τέσσερις μέρες αφού τον άφησαν ελεύθερο

Ευτυχία Οικονομίδου 08:24 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 27.08.2024

Θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς ο Ματ Ράιαν παρά την αποδέσμευσή του πριν από τέσσερις μέρες.

Τι κι αν είχε μείνει ελεύθερος ο Ματ Ράιαν από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς πριν από τέσσερις μόλις μέρες; Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης του προσέφερε νέο μονοετές συμβόλαιο και τα βρήκε με τον 27χρονο φόργουορντ.

Στις 23 Αυγούστου οι Πέλικανς αποχαιρέτησαν τον Ράιαν αφήνοντάς τον ελεύθερο με την εξέλιξη αυτή να είναι προσχεδιασμένη, όπως φάνηκε στην πορεία. Τέσσερις μέρες μετά, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του «the Athletic», Σαμς Σαράνια, χτύπησαν ξανά την... πόρτα του παίκτη προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο για έναν χρόνο προσαρμόζοντας τις αποδοχές του.

«Καταπέλτης» ο Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Αν έπαιζε στις αρχές των '90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)
NBA

23:33 - 26.08.2024

«Καταπέλτης» ο Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Αν έπαιζε στις αρχές των '90s, θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)

Ο Ντένις Ρόντμαν πήρε ξεκάθαρη θέση στο debate Μάικλ Τζόρνταν vs ΛεΜπρόν Τζέιμς υποστηρίζοντας πως ο «βασιλιάς» δεν θα άντεχε τα φάουλ που γίνονταν στη δεκαετία του '90 και το πιθανότερο είναι να έφευγε από το γήπεδο.

Ο 27χρονος φόργουορντ είχε συγκεντρώσει πέρσι μέσο όρο 5.4 πόντων και 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.1% στα τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Μάλιστα, έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, Λος Άντζελες Λέικερς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς υπογράφοντας two-way συμβόλαια με τις παραπάνω ομάδες για να αγωνίζεται και στις θυγατρικές τους.

Με τους Πέλικανς ήταν η πρώτη φορά που υπέγραψε κανονικό επαγγελματικό συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2024 και τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στην αναμέτρηση κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!