Οι Νάγκετς επέκτειναν το συμβόλαιο του κόουτς Μάικ Μαλόουν και τον κάνουν... πλούσιο

Οι Νάγκετς επέκτειναν το συμβόλαιο του κόουτς Μάικ Μαλόουν και τον κάνουν... πλούσιο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:36 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.08.2024

Το ESPN αποκάλυψε πως ο Μάικ Μαλόουν υπέγραψε νέα σύμβαση συνεργασίας με τους Ντένβερ Νάγκετς και τα οικονομικά δεδομένα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά φημολογείται πως θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτά που συμφώνησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Δηλαδή 80 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια!

Ανέλαβε τη θέση, τον ρόλο και τις απατήσεις που συνοδεύουν αυτόν, το καλοκαίρι του 2015. Οκτώ χρόνια αργότερα με υπομονή, τεράστια προσπάθεια και με τον Νίκολα Γιόκιτς στην ηγεσία εντός παρκέ, ο Μάικ Μαλόουν οδήγησε από τον πάγκο τους Ντένβερ Νάγκερς σε μία πορεία μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Οι Σβόλοι στους τελικούς του 2023 κυριάρχησαν απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ και τελικά βρέθηκαν στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Τώρα, ο κόουτς Μαλόουν ήρθε η ώρα να αποζημιωθεί αναλόγως. Σύμφωνα με το ESPN, o 52χρονος συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου του, τα δεδομένα και οι όροι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά θεωρείται πως θα εισπράξει για τις υπηρεσίες του ένα συμβόλαιο που θα τον τοποθετήσει στις κορυφαίες θέσης της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην ιστορία του ΝΒΑ

Πριν από μερικούς μήνες, οι Ντιτρόιτ Πίστονς είχαν προσλάβει τον Μόντι Ουίλιαμς και του είχαν προσφέρει εξαετές συμβόλαιο έναντι 78,5 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που αποτέλεσε... ρεκόρ εκείνη τη στιγμή. Μόνο που οι Σαν Αντόνιο Σπερς ακολούθως έδωσαν 80 εκατομμύρια στον Γκρεγκ Πόποβιτς για πέντε χρόνια και τώρα ένα ανάλογο ποσό φημολογείται ότι θα εισπράξει και ο Μαλόουν. 

Ο Βεζένκοφ πάτησε το buzzer των Κινγκς για πρώτη φορά στην καριέρα του (vid)
NBA

08:50 - 14.11.2023

Ο Βεζένκοφ πάτησε το buzzer των Κινγκς για πρώτη φορά στην καριέρα του (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα κι αφού οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν νικήσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να τελέσει την παραδοσιακή διαδικασία των Βασιλιάδων μετά τις εντός έδρας επιτυχίες. Ο Βούλγαρος φόργουορντ εν μέσω αποθέωσης από το κοινό πάτησε το κουμπί και... εγένετο «Light the beam»!

Στο μεταξύ, οι Νάγκετς έχουν ξεκινήσει δυναμικά και την πορεία τους και στα πρώτα δέκα ματς έχουν πάρει οκτώ νίκες. Βρίσκονται μαζί με τους Ντάλας Μάβερικς -έχοντας το ίδιο ρεκόρ- στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας, εκεί όπου ακολουθούν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς (7-2) και οι Χιούστον Ρόκετς (6-3) που αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα έκπληξη της σεζόν.