Άνταμ Σίλβερ: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο επέκτασης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Άνταμ Σίλβερ: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο επέκτασης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή»

Ευτυχία Οικονομίδου 09:13 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 11.09.2024

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, τοποθετήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο προσθήκης νέας ομάδας στο NBA και επέκτασης της κορυφαίας λίγκας στην Ευρώπη.

Είναι γεγονός πως το NBA σκέφτεται με κάθε ευκαιρία τον τρόπο με τον οποίο θα αναβαθμίσει το προϊόν που προσφέρει στους θεατές του και υπεύθυνος γι' αυτό δεν είναι άλλος από τον κομισάριο του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ο Άνταμ Σίλβερ τοποθετήθηκε σχετικά με την προσθήκη 31ης ομάδας στο NBA, από το Λας Βέγκας και το Σιάτλ, αλλά και με το ενδεχόμενο επέκτασης στην Ευρώπη με τη δημιουργία ίσως ενός... ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος πάντως, κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα πλάνα του και υπάρχει μόνο υπό τη μορφή σκέψεων.

Ο Πόποβιτς είχε ξεχωρίσει τον Οσμάν πριν βρεθεί στα... χέρια του Αταμάν
EUROLEAGUE

10:29 - 10.09.2024

Ο Πόποβιτς είχε ξεχωρίσει τον Οσμάν πριν βρεθεί στα... χέρια του Αταμάν

Ο Τσεντί Οσμάν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Aktor και θα συνεργαστεί ξανά με τον Εργκίν Αταμάν, όμως έχει έτσι κι αλλιώς εμπειρία στο να ακούει τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών. Τι είχε πει για αυτόν ο Γκρεγκ Πόποβιτς;

Για την προσθήκη ομάδας στο NBA: «Στην τελευταία συνάντηση με τους ιδιοκτήτες δεν μιλήσαμε πολύ για αυτό το θέμα, όχι επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά επειδή ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά - όπως ανέφερα - δεν ήμασταν έτοιμοι φέτος για αυτό, σχετικά με συγκεκριμένες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για αγορές και ανάπτυξη σε αυτές. Παρακολουθούμε πάντως το τι γίνεται σε άλλες αγορές και το ενδιαφέρον του κόσμου».

Τέλος, αναφερόμενος στην προοπτική της Ευρώπης και πιθανής επέκτασης του κορυφαίου πρωταθλήματος, ανέφερε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την Ευρώπη αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι εξετάζουμε εντατικά μία τέτοια ευκαιρία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!