Ο Πορζίνγκις κερδίζει χρόνο και οι Σέλτικς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς του NBA
i

© photo by Steven Ryan / Getty Images / Ideal Images

Ο Πορζίνγκις κερδίζει χρόνο και οι Σέλτικς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς του NBA

Περιμένοντας τις εξελίξεις στην τελική σειρά της Δύσης, ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι Μπόστον Σέλτικς που έχουν προκριθεί ήδη στους NBA Finals κερδίζουν χρόνο και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση.

Δεν έχει αγωνιστεί από τις 29 Απριλίου και χωρίς αυτόν οι Μπόστον Σέλτικς έχουν εννέα νίκες σε 10 αγώνες στα Playoffs. Δεν έχουν... αυταπάτες όμως και ξέρουν καλά πως στους τελικούς του ΝΒΑ η παρουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις είναι απαραίτητη.

Ο Λετονός φόργουορντ/σέντερ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα και από τη στιγμή που η ομάδα του προκρίθηκε όσο πιο γρήγορα γινόταν στην τελική σειρά (απέκλεισαν με 4-0 τους Ιντιάνα Πέισερς) τότε κερδίζει χρόνο και θεωρείται ήδη σε μεγάλο ποσοστό έτοιμος για να αγωνιστεί από το Game 1 των NBA Finals.

Η σειρά που θα κρίνει τον πρωταθλητή τα ξεκινήσει τα ξημερώματα της 7η Ιουνίου και ο αντίπαλος των Κελτών θα είναι είτε οι Ντάλας Μάβερικς, είτε οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Οι δύο αντίμαχοι της Δύσης δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τη μονομαχία τους, οι Τεξανοί υπό την καθοδήγηση του Λούκα Ντόντσιτς προηγήθηκαν με 3-0 νίκες, είχαν την ευκαιρία να «σκουπίσουν» τους αντιπάλους τους στο Ντάλας, αλλά έχασαν το Game 4 και πλέον η κόντρα τους μεταφέρεται στη Μινεσότα.

Ο Τάιρον Λου δεν το... κουνάει από τους Κλίπερς - Νέο συμβόλαιο, πολυετή συνεργασία και πολλά εκατομμύρια!
NBA

19:43 - 29.05.2024

Ο Τάιρον Λου δεν το... κουνάει από τους Κλίπερς - Νέο συμβόλαιο, πολυετή συνεργασία και πολλά εκατομμύρια!

Στο Λ.Α. με τους Κλίπερς συνεργάζεται από το 2019 και θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς ο κόουτς Τάιρον Λου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καλιφορνέζους και έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τεχνικούς του ΝΒΑ.

Ο Πορζίνγκις που ήταν σχεδόν έτοιμος για να παίξει στο Game 4 με τους Πέισερς, δεν χρειάστηκε να πιεστεί και στον πρώτο τελικό θα ενισχύσει την front line των Σέλτικς, που όσο απουσίαζε είδαν τον βετεράνο Αλ Χόρφορντ να καλύπτει αρκετά από τα κενά που άφηνε η απουσία του Λετονού. Απέναντι όμως, ειδικά στις... ενισχυμένες ρακέτες και των Μάβερικς (με Ντάνιελ Γκάφορντ και Ντέρεκ Λάιβλι) και των Τίμπεργουλβς (με Ρούντι Γκομπέρ, Καρλ Άντονι-Τάουνς και Ναζ Ρέιντ) ο Πορζίνγκις αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία.

Το bracket των Playoffs του NBA