Σοκ στους Πέισερς: Ρήξη αχίλλειου ο Τζέιμς Ουάισμαν

Σοκ στους Πέισερς: Ρήξη αχίλλειου ο Τζέιμς Ουάισμαν

Απόστολος Μαυράκης 00:20 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 25.10.2024

Η σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα για τους Πέισερς, αφού παρά τη νίκη τους κόντρα στους Πίστονς για τη πρεμιέρα του NBA, είδαν το ψηλό τους, Τζέιμς Ουάισμαν, να παθαίνει ρήξη του αχίλλειου τένοντα και να μένει νοκ-άουτ επ' αόριστον.

Μπορεί οι Ιντιάνα Πέισερς να χαμογέλασαν στη πρεμιέρα του NBA περνώντας νικηφόρα από την έδρα των Ντιτρόιτ Πίστονς, με τον Τζέιμς Ουάισμαν να τραυματίζεται στα πρώτα πέντε λεπτά συμμετοχής του και να τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο ίδιος φάνηκε να πονά στον αχίλλειο τένοντά του, πιάνοντάς τον χαρακτηριστικά λίγο μετά τον τραυματισμό του. Οι Πέισερς δεν έμελλε να τον χάσουν μόνο για το υπόλοιπο του εν λόγω ματς, αλλά και για τους επόμενους μήνες, αφού διαγνώστηκε με ρήξη αχίλλειου τένοντα σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το για πόσο καιρό ο Ουάισμαν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, ωστόσο ο εν λόγω τραυματισμός είναι ιδιαίτερος και δύσκολος στην θεραπεία και την αποθεραπεία.

Ο Μάιλς Τέρνερ θα αναγκαστεί να κουβαλήσει περεταίρω βάρος στη θέση του σέντερ, με τον Όμπι Τόπιν και τον Πασκάλ Σιάκαμ να καλούνται να βοηθήσουν τον πολύπειρος ψηλό των Πέισερς στην εν λόγω θέση.

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθέωσε τον Γιόκιτς και... έκραξε το All-Star Game!
NBA

19:25 - 24.10.2024

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθέωσε τον Γιόκιτς και... έκραξε το All-Star Game!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, συμμετείχε στο podcast «The Young Man and The Three» με τον Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον, στο οποίο μεταξύ άλλων διηγήθηκε τον φόβο που του προκάλεσε ο Γιόκιτς κατά την αναμέτρηση της Σερβίας με την Αμερική, ενώ είχε να πει τα χειρότερα για το All-Star Game του NBA.

Δεν είναι σίγουρο επίσης για το αν οι Πέισερς θα καταφύγουν σε λύσεις ανάγκης στην αγορά, παρόλα αυτά εκείνη είναι... εκεί για αυτούς με διάφορα ονόματα ίσως να περιμένουν την σειρά τους. Άλλη λύση βέβαια θα μπορούσε να είναι και κάποιο πιθανό trade, παρόλα αυτά είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια σενάρια.