Τα φάουλ του Ντρέιμοντ Γκριν στον Σαμπόνις δεν μετράνε - Τα παράπονα των Σακραμέντο Κινγκς (vids)

Τα φάουλ του Ντρέιμοντ Γκριν στον Σαμπόνις δεν μετράνε - Τα παράπονα των Σακραμέντο Κινγκς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Από τα Play Offs της περασμένης περιόδου ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει αποφασίσει να χτυπάει... αλύπητα τον Ντομάντας Σαμπόνις κάθε φορά που οι Ουόριορς συναντούν τους Κινγκς. Τώρα, δεν τον τραυμάτισε όπως πέρσι, αλλά παραλίγο να το κάνει. Και μάλιστα χωρίς να του χρεωθεί φάουλ!

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχασαν στο Γκόλντεν Στέιτ από το νικητήριο καλάθι του Κλέι Τόμπσον, την βραδιά που ο Σάσα Βεζένκοφ έβαλε μόνο δύο πόντους. Πάντως, οι δύο οργανισμοί που εδρεύουν στην Καλιφόρνια, έχουν ξεκινήσει μία... φρέσκια παράδοση με ισχυρές κόντρες και ο Ντομάντας Σαμπόνις με τον Ντρέιμοντ Γκριν πλέον, έχουν αναπτύξει την μεταξύ τους έχθρα σε επίπεδο που μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια... 

Πέρσι, κατά τη διάρκεια των Play Offs, όταν οι Βασιλιάδες και οι Πολεμιστές συναντήθηκαν και χρειάστηκαν επτά παιχνίδια για να προκύψει η πρόκριση, αυτή που πάρθηκε από τους Ουόριορς και για να τα καταφέρουν χρειάστηκε ο Γκριν να ποδοπατήσει τον Σαμπόνις. Κυριολεκτικά! Μάλιστα, από αυτή του την αντιαθλητική ενέργεια προέκυψε ένας τραυματισμός για τον Λιθουανό, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11) δέχτηκε κι' άλλα χτυπήματα -όχι βέβαια τόσο υπερβολικά- από τον δυναμικό φόργουορντ/σέντερ των Ουόριορς. 

Ένα από αυτά, ειδικά, ήταν που εκνεύρισε ιδιαίτερα του Σακραμέντο Κινγκς και η αλήθεια είναι πως απόρησαν όλοι όσοι το είδαν, κυρίως γιατί δεν το... είδαν οι διαιτητές. Μάλιστα, η ομάδα της πρωτεύουσας της Καλιφόρνιας και πολλαπλά παράπονα από τη διαιτησία σε διάφορες στιγμές του παιχνιδιού. 

Κακή βραδιά για τους Μπακς, βαριά ήττα στο Τορόντο - Στα... χαμηλά Γιάννης και Λίλαρντ (vids)
NBA

07:34 - 02.11.2023

Κακή βραδιά για τους Μπακς, βαριά ήττα στο Τορόντο - Στα... χαμηλά Γιάννης και Λίλαρντ (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο περιορίστηκε όπως σπάνια του συμβαίνει και έφθασε μόλις και μετά βίας τους 16 πόντους και τα 4 ριμπάουντ, την ίδια ώρα που ο Λίλαρντ είχε 15 πόντους με 4/9 σουτ. Αυτές τις επιδόσεις εκμεταλλεύτηκαν οι Ράπτορς και τιμώρησαν στο Τορόντο τους Μιλγουόκι Μπακς με τελικό σκορ 130-111. Οι Σιάκαμ, Σρέντερ και Μπαρνς έκαναν τη διαφορά!

Ένα ματς πάντως, που παρόλα αυτά θα μπορούσε να ήταν νικηφόρο για την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο All-Star γκαρντ, ΝτιΑρόν Φοξ. Μόνο που ο Κλέι Τόμπσον ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του στην τελευταία επίθεση της αναμέτρησης...

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!