Οι μοναχικές προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στην νέα ήττα από τους Πέισερς (vid)
i

© photo by Andy Lyons / Getty Images / Ideal Images

Οι μοναχικές προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στην νέα ήττα από τους Πέισερς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:35 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 14.08.2024

Δεν έκανε το αδύνατο δυνατό, αλλά άγγιξε το triple double. Mόνο που η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ) δεν ήταν από μόνη της ικανή να ανατρέψει την παράδοση που έχουν δημιουργήσει πλέον οι Πέισερς κόντρα στους Μπακς.

Μετά την τρίτη ήττα τους σε τέσσερα παιχνίδια απέναντί τους, στο πέμπτο ήρθε και η... τέταρτη. Οι Μιλγουόκι Μπακς, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχουν βρει έναν «κακό δαίμονα». Αυτόν που «ξύπνησαν» οι Ιντιάνα Πέισερς και τους έχει επιτρέψει να προβληματίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. 

Ο Greek Freak αυτή τη φορά δεν πήρε σημαντικές βοήθειες. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε 23 πόντους, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα προσπαθούσε ατομικά να βρει το... ελιξίριο της νίκης. Είχε 26 πόντους με 8/13 σουτ. Ένα από αυτά ήταν για τρεις πόντους, ενώ είχε 9/13 βολές. 

«Επιβίωσαν» οι Κινγκς, νίκησαν τους Μάτζικ στην δεύτερη παράταση - Ο Βεζένκοφ και πάλι εκτός δράσης (vids)
NBA

08:45 - 04.01.2024

«Επιβίωσαν» οι Κινγκς, νίκησαν τους Μάτζικ στην δεύτερη παράταση - Ο Βεζένκοφ και πάλι εκτός δράσης (vids)

Οι Σακραμέντο Κινγκς χρειάστηκαν δύο έξτρα πεντάλεπτα, ένα triple double του Ντομάντας Σαμπόνις και 37 πόντους από τον Μαλίκ Μονκ για να νικήσουν τελικά με 138-135 τους Ορλάντο Μάτζικ. Ο Σάσα Βεζένκοφ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν σηκώθηκε ούτε στιγμή από τον πάγκο των Βασιλιάδων.

Μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, αλλά όλα αυτά τα στοιχεία δεν ήταν ικανά, ούτε καν να προβληματίσουν τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που ηγήθηκε για μία ακόμα φορά και εν τέλει πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες τους την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους και την τέταρτη με αντίπαλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

🔴 Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 75-73: ΜακΙντάιρ, ο... δήμιος των «αιωνίων» - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!