Μια... περιουσία κοστίζουν τα εισιτήρια των αγώνων του NBA στο Παρίσι το 2025

NBA PARIS GAMES 2024

i

© NBA

Μια... περιουσία κοστίζουν τα εισιτήρια των αγώνων του NBA στο Παρίσι το 2025

Μιχάλης Καλογήρου 15:35 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 19.10.2024

Το NBA ξαναπάει στο Παρίσι με την προθεσμία για τα πανάκριβα εισιτήρια των 2 αγώνων να εκπνέει την Κυριακή (19/10 στις 12:00 π.μ.)

To ΝΒΑ πρωτοπορεί. Μετά το παιχνίδι της περσινής σεζόν στο Παρίσι ανάμεσα σε Νετς και Καβαλίερς, το NBA πετάει ξανά για Γαλλία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το Παρίσι θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει όχι ένα, αλλά δύο παιχνίδια του «μαγικού κόσμου» του NBA.

Συγκεκριμένα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς του Βίκτορ Ουενμπανιάμα θα αντιμετωπίσουν δις τους Ιντιάνα Πέισερς, στην Accor Arena του Παρισιού. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 23 και 25 Ιανουαρίου στην Γαλλία με τα εισιτήρια να τίθενται σε κυκλοφορία στις 24 Οκτωβρίου.

Όμως, για να μπορέσει να προμηθευτεί κάποιος εισιτήρια για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, πρέπει πρώτα να συνδεθεί στην σελίδα του NBA και να συμπληρώσει μια φόρμα «εκδήλωσης ενδιαφέροντος». Από εκεί και μετά θα μπει τυχαία σε κλήρωση για τα πολυπόθητα εισιτήρια. Η συγκεκριμένη προθεσμία λήγει αύριο Κυριακή, στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Τα μαγικά αυτά χαρτάκια περιλαμβάνουν διάφορα πακέτα.

Τα εισιτήρια για το 1ο παιχνίδι (23 Ιανουαρίου) ξεκινούν από την...προσιτή τιμή των 439 ευρώ, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 7.500 ευρώ!

Τα «επίπεδα» του εισιτηρίου, αντιστοιχούν σε μπασκετικούς όρους. Για παράδειγμα, το φθηνότερο εισιτήριο είναι το «rookie», το οποίο προσφέρει, εκτός από μια θέση στο γήπεδο, μια φωτογραφία με το τρόπαιο του NBA, το «Larry O'Brien». Το συγκεκριμένο επίπεδο ξεκινάει από τα 441.56€.

Το ακριβότερο επίπεδο, από την άλλη είναι το «Hall of Fame». Αυτό περιλαμβάνει, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα φυσικά, μια θέση σε ειδικά διαμορφωμένο από το NBA λόμπι, μια φωτογραφία μέσα στο παρκέ πριν ή μετά το παιχνίδι και ένα -περιορισμένων θέσεων- δείπνο στο πανάκριβο εστιατόριο Madame Brasserie με έναν θρύλο του NBA...έκπληξη. Το συγκεκριμένο πακέτο κοστίζει 7.634,21€

Η 2η μέρα (25 Ιανουαρίου) δεν διαφέρει και πολύ. Τα πακέτα είναι ακριβώς τα ίδια, με μόνη διαφορά την τιμή. Αν δεν σας φαίνονταν αρκετά ακριβά τα πακέτα του 1ου αγώνα, τότε υπάρχουν αυτά του 2ου, που είναι ακόμη πιο «ανεβασμένα». Συγκεκριμένα, το αντίστοιχο φθηνότερο επίπεδο κοστίζει 552,18€, δηλαδή πάνω από 100 ευρώ ακριβότερο από ότι το 1ο παιχνίδι. Ευτυχώς, το «Hall of Fame» πακέτο δεν αλλάζει τιμή, καθώς παραμένει στα 7.634,21€.